weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – Krajský přebor mladších žákyň – O pohár předsedy KVS – čtyřky (září 2020)

V neděli 27. září 2020 sportovní halu ve Varnsdorfu obsadil turnaj O pohár předsedy KVS krajského přeboru mladších žákyň ve volejbale – čtyřek.

V situaci, která aktuálně panuje, je otázka, zda nešlo o kolo dané soutěže na dlouhou dobu jediné.

Družstev i letos pěkná řádka. V oficiálních tabulkách webu českého volejbalu je trochu hokej, některá družstva tam vůbec nemají zapsané výsledky, zdá se, že některé skupiny jsou promíchané naopak, ale řešit to asi nemá smysl, stejně jako pokoušet se najít nějaké celkové zhodnocení a pořadí. Něco je ve fotkách, i když na výsledky závěrečných utkání už jsem nečekal.

Kvalifikační skupina A

SK Ještědská Liberec z.s. A
TJ VK DUKLA LIBEREC z.s. A
Tělocvičná Jednota Sokol Mnichovo Hradiště
Schrödingerův institut Varnsdorf
Jiskra Nový Bor B

Kvalifikační skupina B

TJ Slovan Varnsdorf z.s.
Vrtule Frýdlant, z.s.
Jiskra Nový Bor A
Beach Volley Vratislavice nad Nisou z.s. A
SK Ještědská Liberec z.s. B

Jako obvykle jsem se pokusil najít něco na webech / sociálních sítích účastníků, a jako obvykle velká bída.

FB Vrtule Frýdlant:

Holky zahájily sezonu 2020/2021 a v AVL se dohrávala sezona loňská. Jak se nám dařilo?
Mladší žačky si dnes odbyly svou premiéru. Turnaje čtyřek se účastnila pětice Klárka Frománková, Nela Capuličová, Amálka Brynychová, Gabča Peterová a Marťa Moudrá. K vidění byla spousta vyrovnaných setů, ale nakonec to stačilo „pouze“ na jeden uhraný setík ?? I tak je to úspěch!

Beach Volley Vratislavice nad Nisou:

V neděli 27. 9. 2020 v sportovní hale v Varnsdorfu proběhla kvalifikace mladších žákyň v krajském přeboru. Výsledky turnaje rozřadily 16 týmů do 4 výkonnostních skupin. My máme dva týmy, kdy jeden tým se bohužel na turnaj nesešel, z různých důvodů.

Nicméně „A“ tým si turnaj ve Varnsdorfu užil (viz. videa a fotky zde)

Tým ve složení Terka, Ema, Terka N., Anička, Viki a Eliška svůj první zápas v nové sezóně hrál proti budoucímu vítězi celé skupiny – Nový Bor „A“, a rozhodl až tie-break, kde jsme nebyli ti šťastnější. Pak následovalo jednodušší vítězství nad Vrtulemi Frýdlant, pak zase prohraný tie-break s domácím Varnsdorfem a poslední tie-break turnaje jsme vyhráli nad Ještědskou „B“.

Dobré výkony umístily tým „A“ do 2. výkonnostní skupiny, tým „B“ do čtvrté. Příští turnaj budeme pořádat doma v tělocvičně ZŠ 25. 10. 2020. Přijďte povzbudit.

SI ->

Leden 2019 ->, druhé kolo v listopadu 2018 ->

Tagy