weby pro nejsevernější čechy

Teď tu máme nabito, až se třese šapitó

Pokud se tak trochu nudíte, nekupujte si medvídka mývala. Raději se podívejte, jaká je nabídka na konec týdne. Dnes (čtvrtek 12. září 2013) si třeba můžete vybrat, zda do Chřibské na posezení nad knihou Igora Heinze nebo Na Kopeček do Rumburka na nevšední hudební zážitek

Pátek, tentokrát navíc třináctého, je rozjezdový den pro víkendové akce, tudíž se pořádají předakce pro veterány na Sohlandu nebo v Dolní Poustevně.

To hlavní se ale hrne v sobotu 14. září 2013. Zase nějak nebudeme vědět, kam dřív skočit. Loretánské slavnosti. Pytlákova schovanka. Již zmíněné slavnosti v Dolní Poustevně. Akce ve Šluknově (hasičská soutěž a Lesnický den na zámku). První z koncertů Lipovských hudeních slavností. A taky nejspíš sraz místních médií na předvolební akci DSSS ve VDF, které má konkurovat divadlo Koňa a Motora.

Neděle není tentokrát o moc slabší. Cyklisté se vyřádí na Hrádku. Koná se druhý koncert Lipovských hudebních slavností. V Seifhennersdorfu mají být tradiční trhy u Karáska. No a někdo si nenechá ujít další výlet s o.p.s. České Švýcarsko, jehož cílem je tentokrát Oybin.

Náš kalendář pochopitelně nabízí akcí ještě mnohem víc, takže do něj nahlédněte – a pokud tam nevidíte něco, o čem víte, dejte nám echo, ať můžeme dát vědět i ostatním. Tak někde na viděnou.