weby pro nejsevernější čechy

Podnikáte ve výběžku? Pak byste mohli na Výběžku oslovit ty správné zákazníky!

A je to tady. Nabízíme inzertní plochy.Jak to? Tenhle web vznikl proto, že nám připadalo, že ačkoli je tady u nás ve Šluknovském výběžku všude blízko, leckdy se v jednom městečku nevědělo co se děje ve druhém – a to i přes to, že tam je často z kopce vidět.

Díky tomu, že se nám to začalo dařit, zjišťujeme, že se toho děje opravdu hodně, a potom chceme všechno vidět, takže máme čím dále méně času dělat cokoli jiného.

Neodvratně směřuju k tomu, že nám tenhle koníček leze do peněz a rozhodli jsme se tedy nabídnout několik tisíc pixelů plochy, kterou máme k dispozici, inzerentům, abychom měli na naftu a na benzín. A technika rovněž zastarává.

Co můžeme nabídnout?

Momentálně asi nejsledovanější web, který se systematicky a pravidelně věnuje dost přesně vymezené geografické oblasti Šluknovského výběžku, s průměrnou denní návštěvností pět stovek čtenářů.

Jestli vám to číslo nepřipadá dost vysoké, představte si těch pět stovek lidí na fotbalovém hřišti u vás ve vsi a připočtěte fakt, že s velkou pravděpodobností umějí číst)

Tak tedy, tu je naše aktuální nabídka reklamních ploch:

bannery vybezek

A to není všechno, možné jsou i další formáty jako je třeba textová reklama, reklama na našem facebookovém profilu, jednotlivé bannery lze vložit i do článků, umíme animovat, můžeme natočit film…

Máte-li zájem, kontaktujte Martina Staníka, který si nás vzal na starosti buďto emailem tady a nebo telefonem 724754770. Pochopitelně můžete kontaktovat i kteréhokoli z našich redaktorů nebo reportérů, budou vás opět směřovat zpátky na našeho obchodního ředitele

PS. Pochopitelně, že při sjednávání inzerce na našich stránkýách dáváme přednost platbě penězi, nevyhýbáme se ale ani možnosti bartru. Momentálně bereme brambory, pivo, rum a palivové dřevo.

PPS. Chcete-li nabízet lupičské půjčky, kastroly za miliony nebo kosmodisky, šetřete časem. Nebereme.

PPPS. Evropská unie u nás může inzerovat za milion a víc.