weby pro nejsevernější čechy

Uááá..ééé..huga..buga..grrrrr!

Skoro všichni už volby okomentovali, tak tak učiním i já. Zde – v Bohem, všemi vládami a nyní i prasodentem Mioušem I. zapomenutém a oficiálně odzívnutém kraji – hodnotím výsledek voleb takto : „Uááá..ééé..huga…buga………….grrrrr!“ A nyní trochu podrobněji: Lidé mé „krevní skupiny“ a mých „šálků čaje“, co si budeme namlouvat, trochu počítali s tím, že volby dopadnou „ženským pohlavním orgánem ke zdi“, čili, že vyhrají socani plus, že komunisté dostanou tolik hlasů, že tyhle dvě skvadry budou mít celou Sněmovnu a tím pádem budou moct prznit zemi příští čtyři roky.
No a vida! Ono se to nestalo! Socani vyhořeli, komunisté se nezlepšili o mnoho a TOP 09 zase tolik neztratila, i když byla v té vládě, které vykosila všechno a všechny, aniž by to bylo co k čemu…
Lidé volili proti všem předchozím parlamentním partajím, což způsobilo, že ve sněmovně jsou (jak říkáme doma a nechlubíme se s tím) „bludy fuky amatéři“ typu Hnutí ANO („nejlepší křídlo, do kterýho Jarda Jágr kdy kousnul“) a Úsvit („Tora! Tora! Tora!“) a po pár let politické odmlky zase KDU-ČSL.
Navíc, lidé naprosto odstřelili „prezidentské partaje“. Bobošíkové „Hlava“ získala zhruba tolik voličských hlasů, kolik bylo Klausem amnestovaných zločinců… A Zemanovi „Zemanovci“ mají po žížalkách na pár let dopředu. Což je blbé, neboť taťka Miouš pro ně musí vymyslet něco nového. A to se právě děje, když chce rozsekat pomocí Šaška Haška sociální demokracii a asi jí pak přelakovat na nové „Zemanovce“…
Takže, sečteno: není to nejhorší možný výsledek voleb. Bohužel, vzhledem k tomu, že naši „demokraté“ zatím – za těch 24 let – nepochopili, že „demokracie“ není věčné okopávání politických rivalů, nýbrž dialog a z něj vyšlá spolupráce pro blaho vlasti a národů, jest se obávat, že se partajníci nedohodnou a vládnout bude Virotik pomocí nikým neschválené vlády „zemanovských“ expertů.
Takže: „Uááá..ééé..huga…buga………….grrrrr!“