weby pro nejsevernější čechy

Oslava nejstrašidelnějšího dne v roce ve Větrníku – HELLOWEEN PARTY 2013

I letošní Helloween party stála opět za to! Vydlabané dýně, pavouci, netopýři, originální helloweenská tabule z kuchyně šikovných maminek, děti nalíčené a převlečené za hrůzostrašná strašidla a jiné příšery… přesně tak vypadalo první listopadové odpoledne v mateřském centru Větrník v Rumbuku. Sešlo se zde bez mála 80 lidiček. Některé děti se s rodiči nejdříve pustily do výroby tradičních helloweenských symbolů, například dušiček či dýní. Jiní se zase nechali zlákat nachystanými dobrůtkami a s chutí si zamlsali. Nikdo si ale nenechal ujít oblíbené soutěže a strašidelnou promenádu s veselou u diskotékou. Když se všichni dosyta vydováděli, vyrazilo se společně na tajemný průvod po svíčkách, který vyvrcholil vypuštěním dvaceti helloweenských lampionů štěstí. Tentokrát na louce u bazénu. Kdo nebyl u toho, těžko si představí tu úžasnou atmosféru… Možná ale napoví obrázky z fotogalerie na našich webových stránkách.

Škoda jen, že nedošlo na avizovanou soutěž o nejkrásnější dýni. Sešly se nám jenom tři exempláře, tak jsme je nakonec využili při strašidelné stezce. Dýně s čarodějnicí si však určitě zaslouží pochvalu. Bude jich příště více?  

Rádi bychom vyjádřili své díky všem kdo pomohli s organizací a klidným průběhem oslavy. Speciální dík pak patří Domu kultury Rumburk, který zajistil ozvučení celé akce. Větrníkový Helloween 2013 stál prostě opět za to. Rozzářené oči a tváře našich nejmenších nám to potvrdily jednoznačně.

Za MC Větrník

Andrea Semerádová