weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam

Inu, když člověk na ty akce chodí, nějak pak nestíhá zvát ostatní a musí využívat každou volnou chvilku. Takže dneska (čtvrtek 7. listopadu 2013) se možná s někým ještě potkám večer ve varnsdorfské aule na Písních s loutnou, což by měla být dnes poslední událost, kterou stíhám.

V pátek 8. listopadu 2013 bohužel nestíhám Den otevřených dveří na škole ve Šluknově, spojený s Hubertskou jízdou – snad to od nás někdo jiný zvládne, já budu tou dobou na cestě do Děčína. Večer si ovšem na Lidovce nenechám ujít místním dobře známý Njorek, tentokrát kooperující v rámci festivalu Kytara napříč žánry na oslavě desetileté existence a spolupráce s uskupení Malbrook.

V sobotu 9. listopadu 2013 jsem oplakal několik akcí, kromě jiného tradiční varnsdorfský knižní minitrh (+ besedu s Ivankou Devátou), akademii ZUŠ ve Šluknově, Svatomartinský lampionový průvod v Jiříkově a mnoho dalšího, protože jsem už dlooouho přihlášen na dvoudenní výšlap s o.p.s. České Švýcarsko.

Tudíž se totéž týká i neděle 10. listopadu 2013, kdy neuvidím sázení dubové aleje v Krásné Lípě a unikne mi i vycházka okolím Lipové…

A kdybyste mě někdo hledali začátkem příštího týdne, pondělí a úterý trávím v Rumburku na 18. ročníku propagační výstavy VZDĚLÁVÁNÍ 2014/2015. 

Prolistujte letáky, které jsme sehnali, mnoho dalších akcí najdete samozřejmě v našem kalendáři, no a co tam nenajdete, o tom nám hned napište!