weby pro nejsevernější čechy

Pražská aukce uměleckých děl pro zámek Lipová

Pokud náhodou máte pod matračkou nějaké nepotřebné miliony a hodláte třeba zajet do Prahy, máme tu pro všechny jednu nabídku: Vážení přátelé, dovolujeme si Vás tímto pozvat na hudební večer spojený s aukcí uměleckých děl, jejíž výtěžek půjde na projekt záchrany zámku v Lipové. Přijďte prožít báječný večer, prostoupený hudbou Jaroslava Svěceného, a udělejte radost sobě i svým blízkým zakoupením vysoce hodnotného uměleckého díla.

Podrobnosti o záchraně zámku v Lipové najdete na www.viatemporanova.cz.

Na setkání s Vámi se těší Jan Rapin

===

Ddovolujeme si Vás pozvat dne 27. 11. 2013 v 19:30 hodin do Koncertního klubu Violino na CHARITATIVNÍ HUDEBNÍ VEČER spojený s prezentací projektu záchrany zámku Lipová a aukcí uměleckých děl předních českých umělců, kteří je poskytli společně s Českou Galerií na tento projekt (Josef Istler, Pravoslav Kotík, Vladimír Preclík, Vladimír Komárek, Karel Franta, Kristian Kodet a další).

Večerem a hudbou provází houslový virtuos Jaroslav Svěcený.

Součástí večera mimo avizovanou aukci uměleckých děl a vynikajících skladeb barokních mistrů bude i přednáška Jana Rapina seznamující s dějinami zámku Lipová.

Vaši účast prosím potvrďte na mailových adresách svecena@sveceny.cz a sveceny@sveceny.cz nebo na telefonních číslech 602 353 196 a 602 682 426.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Jaroslav a Monika Svěcených