weby pro nejsevernější čechy

Informace o činnosti oddílu SK Plaston Šluknov

Je až neuvěřitelné, že se nám daří jako jedinému oddílu kopaně v širokém okolí udržet všechny věkové kategorie. Mladší přípravku vede Jaroslav Sokol a Zbyněk Dušík, starší přípravku Antonín Holešovský a Vladimír Zeman, mladší žáky Miroslav Koukol a Tomáš Uchytil, starší žáky Petr Novotný a Miloslav Šulc, dorost Karel Rýdl, A-mužstvo Jan Rein a Jaroslav Hrobár a B-mužstvo Milan Korejs, Milan Brynda a Karel Malaník. Dohromady máme v současné době 125 aktivních členů, což je určitě největší uskupení ve výběžku. Děkuji všem trenérům, vedoucím mužstev, správci stadionu a výboru za náročnou celoroční práci. Výsledkově jsme v současné době nejvíce pyšní na starší žáky, kteří vedou krajskou A-třídu. I dorost si vede dobře, když je také v krajské soutěži na bronzové pozici. U mladších kategorií nejde tolik o výsledky, ale o radost ze hry. Důkazem, že to kluky baví je , že se na tréninku přípravek sejde často i více jak dvacet hráčů. To je oproti minulým letům velký posun. Děti a rodiče asi konečně pochopily, že není dobré jen sedět u počítačů. Žádná virtuální hra nenahradí ten pocit vstřelit gól doopravdy.

 DSC0031

Na závěr jsem si nechal to nejdůležitější a to je poděkování sponzorům, bez kterých by nešlo činnost v této míře a na této úrovni dělat. Děkuji hlavním sponzorům, kteří jsou Město Šluknov, Plaston CR, s.r.o. a Technické služby Šluknov, s.r.o.. Obrovský dík patří však i menším sponzorům. Vím, že v dnešní těžké době každý drží náklady co nejníže a proto jsem rád za každou korunu, kterou sponzoři najdou pro podporu sportu. Větší dárci jsou také Kamenoprůmyslové závody, s.r.o., Ventos, s.r.o., EWM HIGHTEC WELDING, Potraviny D+S, s.r.o., MWD, s.r.o., Zdeněk Navrátil, Jan Pecka, dále Jiří Brynda, Karel Novák, Petr Houdek, Vladimír Džbánek, Miroslav Dostál, Vietnamská komunita Rožany, Jiří Šic, Petr Tichý, MUDr. Miroslava Nováková, Lukáč+Číž, Platon, spol. s r.o., Jiří Chadima, Václav Svačina, Haback spol. s r.o. a další nejmenovaní dárci.

 DSC0045

Krásné prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok 2014 přeje i když je to s mírným předstihem Ladislav Čurgali (sekretář, hospodář klubu, as.trenéra atd.)

 DSC0052