weby pro nejsevernější čechy

T-Club v Dolní Poustevně žije, o prvním adventu se pletlo z proutí

V dubnu 2013 byl v Dolní Poustevně zahájen provoz T-Clubu. Klub je vybaven stolním fotbálkem, vzdušným hokejem, x-boxem, atd… V klubu funguje i tvůrčí dílna, kde se tvoří z fima, odlévacího pudru, barev na sklo a maluje. Mimo pravidelný provoz (úterý a čtvrtek) ve spolupráci s občanským sdružením Baby Club Krteček pořádá i zajímavé akce pro veřejnost. Malování na sklo se Simonou Machorkovou, drátkování s Ladislavem Lokajíčkem a další workshopy, dále třeba burzu oblečení a hraček (hračkobraní) a další akce se setkávají s velkým zájmem místních i přespolních.

O první adventní neděli proběhlo pletení z proutí, kde si přes třicet návštěvníků vyrobilo stojan z vrbového proutí, adventní věnce a další vánoční dekorace. Na příští rok máme hned začátkem ledna v plánu burzu nechtěných vánočních dárků spojenou s výměnou zbylého cukroví a během roku, pro velký zájem, i stejné tvůrčí dílny a burzy jako v letošním roce. Pro menší děti je naplánována drakiáda, malování na silnici a pohádkový les na Nové Vísce. Fotografie z proběhlých akcí jsou na facebooku T-Club Dolní Poustevna.

proutí2
Takže v Dolní Poustevně to žije a opravené loutkové divadlo, kde má své prostory i T-Club a Baby Club Krteček, je veřejností využíváno