weby pro nejsevernější čechy

Druhý advent

Druhý týden prosince, opět o krok blíž ke konci roku, další várka akcí. Čerti a andělé se měli kolem Mikuláše prohánět především ve čtvrtek, leč to jsem zrovna seděl v autobuse z hlavního města a směřoval na koncert Lubomíra Brabce, takže jsem žádného nepotkal. Ovšem jak je jasno z dostupných letáčků, až do neděle bude ještě mnoho příležitostí tuhle bandu někde potkat. Já se ale omezím v pátek 6. prosince 2013 toliko na výlet do varnsdorfské městské knihovny na koncert Silvie Morasten.

V pátek začíná tradiční výstava betlémů v německém Schirgiswalde, která potrvá do neděle, takže budu muset vymyslet, kdy se tam v tomhle suprovém počasí vypravit, abych přežil.

Do Jiřetína se v sobotu 7. prosince 2013 snad nějak na faru na Svatojiřetínský advent dostanu, program tradiční, je třeba obhlédnout stánkaře, Lužičan, pěvce a podobně…

A na nedělního Tonyho už zval-nezval pan ředitel.

Prohlédněte si plakátky, prostudujte sportovní nabídku, podívejte se do našeho kalendáře, a samozřejmě pokud víte o něčem, o čem my ne, dejte nám vědět, ať to napravíme.