weby pro nejsevernější čechy

10. kolo Rumburské hokejové ligy – rekapitulace.

Utkání hrané ve vysokém tempu s množstvím šancí na obou stranách. Hezké akce byly zakončovány na obou stranách a týmy se přetahovala o vedení. Závěrečná třetina přinesla bojovný, dramatický hokej se vším co k divácky atraktívnímu hokeji patří. Vyrovnání hostů, odskočení domácích o dvě branky, vyrovnání hostů 25 vteřin před koncem zápasu na 9:9. A následný nepochopitelný výpadek hostů, kteří za dalších 10 vteřin dovolili domácím, hrajícím v oslabení, vstřelit vítěznou branku.

Fotogalerie : Cvikov – DK Střelnice

Boston – Šluknov 22 : 3

Pohodové utkání překvapivě hrané ve slušném tempu a ne jen na jednu branku, jak by se podle výsledku dalo soudit. Hosté se snažili i o útočný hokej, ale herní vyspělost domácích byla přece jen na jejich síly.

Fotogalerie : Boston – Šluknov

Hadi – Šenov 9 : 7

Hosté zápas podcenili a přijeli jen s minimem hráčů. A to na dvě pětky Hadů nestačilo. V úvodu utkání měli hosté opticky navrch, ale domácí jim nedovolili si vytvořit výrazný náskok. Sami postupně vyrovnali hru, vyrovnali skóre a převzali iniciativu v utkání. A když hostům začali docházet síly, rozhodli o svém vítězství.

Fotogalerie : Hadi – Šenov

Výsledky dalších odehraných zápasů 10. kola:

DK Střelnice – Cvikov 8:9

Šenov – Hadi 5:0 KONTUMACE

Mělník – Šluknov 0:0

Šluknov – Boston 5:26