weby pro nejsevernější čechy

Tradiční memoriál – 26.Míly Kotraby a 16.Honzy Bálka v sálové kopané

Vánoce — nevánoce, dostal sjem sprďáka, žejsme p. t. čtenáře nepozvali na sálovku do Vilémova. Tak tady to je: Všem přátelům sálové kopané a bývalým kamarádům Míly Kotraby a Honzy Bálka !
P o z v á n k a.
Vedení SK Stap Tratec a Sálovka Clubu Stap Vilémov si Vás osobně dovoluje touto cestou pozvat na
Tradiční memoriál – 26.Míly Kotraby a 16.Honzy Bálka v sálové kopané,
který se uskuteční ve sportovní hale ve Vilémově ve čtvrtek 26. prosince 2013 od 8,00 hodin.
Turnaje se zúčastní 17 kvalitních mužstev z celé ČR. Hodnotné ceny pro nejlepší kolektivy i jednotlivce. Po celý den je v hale možnost kvalitního občerstvení. Finále je naplánováno okolo 16,00 hodin a po něm se uskuteční slavnostní vyhlášení vítězů s předáním cen. Po celou akci bude v klubovně možno nahlédnouti do historie turnaje prostřednictvím sálovkářských kronik a při dobrém moku a pravým domácím pálivém guláši „PIKANT“ zavzpomínat na prožité chvíle s nezapomenutelnými kamarády Mílou a Honzou a partou kolem nich.
Věříme, že přijmete naše pozvání a rádi Vás na této významné sportovní akci v hale, určitě největší v naší obci, pořádané členy SK Stap Tratec a Sálovka Clubu, uvidíme a uvítáme !!!
Na Vaši účast se těší:
L.Sklenář – ředitel turnaje

Rozlosování. A – začátek v 8,00 h – SC Stap, Repre Šlk. , Kádě 5000 V.Š., Animals D.P., Cukrárna Sluníčko B – začátek v 8,30 h – Miminka Šluknov, Vilémov 2000, Best of Vdf, F.Arma Teplice C – začátek v 10,20 h – Á-tým Vilémov, Komáři Filipov, Mojžíšský výběr, Čoklové VDF D – začátek v 10,40 h – Hapťák Šluknov, Bílá Vdova, Zachy Team Liberec, FK Mikulášovice Hraje se systémem každý s každým ve skupinách – 1 x 9 minut. Ze skupin postoupí přímo do Play off první tři mužstva a poslední čtyři týmy ve skupinách budou losovat o tři postupová místa. Znamená to, že jen jeden tým ze skupin zůstane před branami Play off !!! Následuje K.O. systém až do finále, které se bude hrát tradičně – 1 x 12 minut !!! V případě remízy budou následovat od Play off vždy 3 penalty různých hráčů a při jejich plichtě pak K.O. s event. možností využití pouze jediného hráče. Tento systém jistě přispěje k atraktivnosti turnaje, neboť vlastně i tři mužstva z poslední příčky v základní skupině si mohou nakonec odnést trofej pro vítěze tohoto sloučeného Open turnaje, kde je v sázce tradičně – živé sele !!!. Upozorňujeme mužstva, že první dvě skupiny – A a B odehrají své zápasy od 8 hodin do zhruba 10,20 hodin a pak od cca 10,20 h budou hrát další dvě skupiny – C a D, což znamená, že si tato mužstva mohou naplánovat příjezd do Vilémova až na tuto hodinu. Turnaj budou řídit delegovaní rozhodčí a hrát se bude podle zjednodušených pravidel sálové kopané. Pořadatelé zajistili hodnotné ceny pro první čtyři mužstva a také vyhodnotí nejlepší jednotlivce a předá cenu Fair play, za záslužný čin jednotlivce nebo kolektivu během turnaje. Kvalitní občerstvení je po celý turnaj zajištěno !!! Obědy budou podávány od 11,00 do 14,00 hodin. Každé mužstvo obdrží od pořadatelů 6 ks poukázek na oběd zdarma (Mexický guláš s knedlíkem). Bližší informace k rozlosování a celému turnaji Vám rádi podají funkcionáři Sálovka Clubu Stap Vilémov nebo SK Stap Tratec Vilémov – Libor Sklenář – tel. 412397425 domů nebo na mobil 602133059 či Petr Zbončák – tel. 412397604 domů nebo na mobil 723168243. Pořadatelé věří, že turnaj proběhne v duchu Fair Play a že všichni účastníci tak uctí svými výkony bývalé vynikající kamarády a fotbalisty SK Stap Tratec Vilémov. Zváni jsou i všichni fanoušci kvalitního sportu, nejen z Vilémova, ale i ze širokého okolí. Účastníci této velkolepé a populární akce budou mít možnost nahlédnout do fotokronik všech dosud odehraných turnajů a vidět také mnoho dalších fotek z bohaté historie sálové i velké kopané ve Vilémově. Vstup se neplatí a každý z diváků obdrží navíc zdarma turnajový Program a k tomu i památnou tkanou záložku, vytvořenou k tomuto turnaji. Finále je naplánováno okolo 16,00 hodin.