weby pro nejsevernější čechy

Kam kam kam kudy kam?

Začal nám nový týden, což znamená podívat se, jaké že to plakátky a informace se nám podařilo shromáždit o akcích na následující dny. Školy už začínají lovit budoucí prvňáčky, proto máme v kalendáři už několik termínu jejich zápisů, až to bude u nás, dojdu se taky podívat.

Dnešek (20. ledna 2014) strávím večer v Městském divadle ve Varnsdorfu, abych zjistil, co se mnou udělá klasická opera. Nabucco!

Kdo nestihl Součkovic přednášky tady u nás, případně by si je rád poslechl znovu, máme tu od nich pozvánku na úterý 21. ledna 2014 „k ohlédnutí  a zavzpomínání na naší cestu Asií, tentokrát do knihovny v České Lípě.  Vyprávění a fotky, doplníme úryvky z deníku a krátkými videozáznamy. Těšíme se na vás, Bára a Rosťa Součkovi“. Takže můžete vyrazit i za hranice výběžku.

Středa 22. ledna 2014 je jasná, o.p.s. České Švýcarsko očekává po poledni dav zájemců v Děčíně na vlakáči, rád se nechám protáhnout netradičními místy.

Ve čtvrtek 23. ledna 2014 bych si klidně odskočil do Jiříkova, ať už na koncert místního oddělení ZUŠky nebo na spisovatelskou besedu, ale máme u nás ve VDF zastupitelstvo. Sice to asi bude oproti RBK strašná nuda, ale co už.

No a pátek 24. ledna 2014 bude jeden z mnoha dní otevřených dveří VOŠ a SŠ, tak tam zase půjdu šmírovat.

Další akce k nalezení v našem kalendáři, a pokud víte o čemkoli dalším, o čem my nevíme, neváhejte se s námi podělit.