weby pro nejsevernější čechy

Tančíme pro Krásnolipáky

Na čtvrtek 6. února 2014 jsme obdrželi pozvání do Krásné Lípy, do pro nás zcela neznámých prostor Dětského domova, kde se konalo vyvrcholení projektu „Tančíme pro Krásnolipáky“. Sic jsem se snažil bedlivě dívat a naslouchat, přece jen jsem rád, že mohu dát slovo zasvěceným:

Včera (6. 2. 2014) proběhlo slavnostní otevření tančírny a tedy i vyvrcholení celého projektu za účasti představitelů nadačního fondu Srdce na dlani, Dětského domova Krásná Lípa, novinářů a hlavně dětí, kterým bude tančírna sloužit.

Prostory tančírny pomohou dětem ke zlepšování jejich tanečních dovedností. Děti se úspěšně umísťují v celorepublikových soutěžích dětských domovů. Děti nám předvedly moc pěkné slavnostní vystoupení v tanečním oblečení. Za přátelské atmosféry bylo poděkováno Think Big a bylo prezentováno jeho logo, které visí v tančírně (viz foto dále). Během úvodního slova si děti mohly představit práci, kterou projektový tým odvedl a uvědomit si její hodnotu. Následovalo občerstvení a diskuze nad tančírnou a jejím účelem.

Tančírna bude sloužit dlouhodobě k radosti dětem, kteří se na její tvorbě podílely.

S pozdravem

Michal Seifert,

koordinátor projektu

Relace o předání měla proběhnout i v dnešním (pátečním) vysílání Českého rozhlasu Sever, až budeme vědět víc, přidáme odkaz.

Pro lepší představu v pohybu:

A pro ještě lepší představu z jiného úhlu z krásnolipských zdrojů: