weby pro nejsevernější čechy

Šluknov porazil na závěr soustředění Mikulášovice

Včera [9/10] ve Varnsdorfu porazil Šluknov 3:0 Mikulášovice (poločas 2:0) v přípravném utkání. Je také pravdou, že šluknovští měli na každý poločas novou jedenáctku hráčů, proto udrželi hrát v tempu po celý zápas. Toto jsou slova trenéra Honzi Rejna (převzato z webu šluknovské kopané):

Včera jsme ukončili soustředění přípravným utkáním s Mikulášovicema. Soustředění se zúčastnilo celkem 24 hráčů z kádru A týmu, Lipové a někteří talentovaní dorostenci. Zvládli jsme 6 tréninků, taktickou poradu, saunu a bowligový mač. Z mého pohledu jsme udělali veliký pokrok, zvládli jsme i těžké tréninky, stmelili jsme partu, zdravotní stav hráčů je dobrý až na tři výjimky, ale věřím, že to nebude nic vážného.
Předpokládám, že Vás zajímá výsledek PU. Tak věřte, že první poločas hrálo 11 hráčů, ve velmi dobrém tempu, hru jsme určovali my a přestože to bylo po soustředění, mělo to šťávu a dalo se na to už koukat. A druhý poločas vyběhla na umělku ve Varnsdorfu druhá jedenácka, obraz hry se nezměnil! My jsme hráli a soupeř běhal. V každém poločase jsme dali branku a žádnou jsme nedostali. Všem hráčům musím poděkovat za přístup, snahu a mohu konstatovat, ono to půjde! Ale pořád je to příprava, máme co zlepšovat, co trénovat. Do mistráku je ještě daleko.

Líp bych to nesepsal.

Pár fotek z utkání: