weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam sedmého týdne 2014

Čtvrtek se nám kloní ke svému konci, je čas prolistovat letáčky, co nás čeká o tomto víkendu. Valentýnské běsnění kulminuje, lidé ztrácejí soudnost. A já tu mám jeden tematický příklad, jak přesně by NEMĚL vypadat jakýkoli leták – sladké překvapení, protože se nedozvíte kde ani kdy… Tudy cesta fakt nevede.

V pátek 14. února 2014 na dvou rozličných místech zcela „odlišný“ nápad – v RBK i ve VDF se můžete jít cachtat do bazénu při svíčkách. Neumím plavat, tak nejdu, kdybych se topil, nikdo mě neuvidí. Večer Fabrika Doubice, která nabídne další hudební nadílku i v neděli.

V sobotu 15. února 2014 u Kocoura tradiční Valentýnský pivní masakr. Dopoledne prodej masopustních specialit, odpoledne za mírný poplatek i s muzikou, ale hlavně přehlídka silných a ochucených piv. Jo, a Křinický pivovar dával vědět, že sem jedou s medovým speciálem. Kromě Valentýna už se také hlásí masopust. Od 11 do 16 třeba v Jiříkově. A v Krásné Lípě se budou snažit otužilci o propagaci jejich životního stylu.

Tady si můžete vybrat z nabídky dostupných letáčků a plakátků, v našem kalendáři najdete i další akce, a pokud jste tu i tam nenašli něco, o čem víte, dejte nám vědět, ať to rozšíříme dál…