weby pro nejsevernější čechy

Angličtina pro děti v Jiřetíně pod Jedlovou

Vážení přátelé se svými dětmi, je mi potěšením pozvat Vás do klubu Vokaba na náměstí v Jiřetíně pod Jedlovou na setkání s angličtinou! Ukázkové lekce metodou Wattsenglish pro děti ve věku 5 až 7 let zde proběhnou ve středu 19. 2. v 16.30 a pro děti ve věku 3 až 5 let v pátek 21. 2. v 16h. Ukázková lekce potrvá 15 – 20 minut. Poté počítáme s neomezeným časem pro posezení u čaje, kdy bude prostor pro reakce, dotazy, informace, případné plány, seznámení se s výukovými materiály a vaše podněty. Pro děti připravíme malou svačinku a dáme jim prostor, aby se seznámily s novými kamarády. Další informace naleznete v přiložené pozvánce. Účast na ukázkové lekci je nezávazná a zdarma.

Těším se také účastníky ze vzdálenějších obcí, protože Wattsenglish se šíří po celém Šluknovském výběžku. Brzy může být např. v nabídce mateřské školy, kterou navštěvuje právě Vaše dítě. Je dobré získat informace, zažít Wattsenglish již nyní a být připraven!

Uvítala bych informaci o Vaší účasti na ukázkové lekci na níže uvedeném telefonním čísle či této emailové adrese. Také tato přihláška na ukázkovou lekci je nezávazná. 

Wattsenglish Ltd. je britská jazyková škola, jejíž zakladatel, Steve Watts, je autorem komplexní metodiky výuky angličtiny pro děti předškolního a raně školního věku a unikátních materiálů Wow! Metodika i materiály Wow! získaly akreditaci MŠMT. Metodou Wattsenglish se učí na 8 000 spokojených dětí v celé České republice. Metodika vychází z přirozeného osvojování si řeči a funkčního využití jazyka. Wattsenglish je zábavná, přirozená a komunikační!

Všechny potřebné informace o jazykové škole a metodice Wattsenglish naleznete na www.wattsenglish.com. Akreditované výukové materiály jsou představeny na http://www.wowenglish.cz/czech/.

Uvítám, pošlete-li tuto pozvánku také svým přátelům s dětmi ve věku od 3 do 7 let.

Moc se těším na setkání!

 

Mgr. Kristina Petráčková

Wattsenglish

Tel: +420 775 327 990

wattsenglish@post.cz

Klub Vokaba

Děčínská 120

Jiřetín pod Jedlovou