weby pro nejsevernější čechy

Africká královna ve varnsdorfském divadle [a soutěž o dva volňásky]

Varnsdorfské divadlo opět nabídlo čtnářům výběžku(.eu) dvě volné vstupenky na divadelní představení, které ve středu 26/2 sehrají herci divadla Palace z Prahy.(fotka JIří N. Jelínek) Tentokrát budou herci pouze dva, ovšem jednou z nich je Linda Rybová, kterou jsme alespoň chvilku milovali myslím všichni a jejím partnerem bude Hynek Čermák, který vešel v obecnou známost v nedávno uvedené minisérii České televize Cirkus Bukowsky.

Představí se v představení Africká královna, které vzniklo podle stejnojmeného filmu (1951) a film vznikl podle románu Scotta Forestera.

Režisérkou představení je Viktorie Čermáková, důležitým partnerem byl tentokrát zřejmě scénograf Martin Černý jak je patrné zejména z faktu, že téměř celý příběh se odehrává na lodi.

Dva volňásky tentokrát získá ten, kdo nám napíše jména herců, kteří sehráli hlavní role v onom zmiňovaném filme, který jako první adaptoval románovou předlohu.

Tak:

{module kralovna}

Soutěž končí v úterý 25/2 večer, ponecháváme si právo vítěze vyfotografovat a na našich stránkách zveřejnit jeho fotografii.