weby pro nejsevernější čechy

Chcete pomoci s vydáním unikátní knihy o Jetřichovicích?

Vážení, máme pro Vás informace o dlouho netrpělivě očekávané nové publikaci autorky Natalie Belisové, „Tulákům Jetřichovicka“, publikaci, kterou můžete pomoci vydat také Vy… „Rozpočet publikace „Tulákům Jetřichovicka“ mnohonásobně překračuje možnosti občanského sdružení, vydavatele, který se snaží autorce pomoci zajistit potřebné finanční prostředky na vydání publikace. Přestože jsou podávány žádosti o dotaci v rámci vyhlášených dotačních výzev, moc dobře si uvědomujeme, že nemůžeme pouze čekat s nataženou rukou. Z toho důvodu přicházíme s nabídkou a možností „koupit si publikaci předem“. Co to znamená? Zájemce má možnost získat knihu se slevou, pokud úhradu provede dopředu, ještě před vydáním knihy. Platbu částky 559,– Kč proveďte předem na samostatný účet 2600543331 / 2010 či v hotovosti, a to oproti zálohové faktuře. Peníze takto získané umožní občanskému sdružení začít s tiskem knihy. Protože stanovená cena publikace bude po jejím vydání činit 750,– Kč, získá zájemce při platbě předem publikaci po jejím vydání se slevou 191,– Kč.
Málokdo ví, že celý finanční výtěžek z nenávratně rozebrané publikace „Osud má jméno Dolský mlýn „(Děčín, 2012) věnovala autorka na účet Občanského sdružení na záchranu a konzervací kulturní památky Dolský mlýn. Stejně tak se stane s výtěžkem z této opravdu krásné knihy….“ dodáváme a zároveň obracíme na všechny zájemce o podporu tohoto nevšedního způsobu podpory a pomoci.
Pokud můžete, informujte, prosím, o této možnosti své kamarády a přátele. Šiřte, prosím tuto možnost, zakoupení si publikace „Tulákům Jetřichovicka“ předem, pomůžete autorce Natalie Belisová s vydáním knihy, si to opravdu zaslouží.
Veškeré informace k tomuto projektu najdete na již plně funkční webové stránce – http://www.tulakumjetrichovicka.cz , kde je i objednávkový formulář a také potřebné kontakty na nás.
Iniciativu k vydání knihy zaštiťuje Občanské sdružení pro záchranu a konzervaci kulturní památky Dolský mlýn.

Jitka Tůmová
předseda výkonné rady
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POD STUDENCEM
Karoliny Světlé 782
407 21 Česká Kamenice
mobil: +420 725 240 048
e-mail: tumova@podstudencem.cz
www.podstudencem.cz