weby pro nejsevernější čechy

20. kolo Rumburské hokejové ligy – rekapitulace.

A tak se docela dobře rozjetý zápas, sice s notnou dávkou emocí, které k hokeji patří, změnil ve frašku. V závěru měli přece jen více štěstí hosté, kteří s přispěním několika minel domácích obránců, dovedli utkání k vítězství.
Fotogalerie : DK Střelnice – Šenov

Cvikov – Boston 7 : 11
I když domácí drželi s Bostonem herně krok, v koncovce byli hosté efektivnější. Po první třetině byl stav 0:4. Druhou třetinu odstartovali domácí bleskovým gólem, aby v polovině byl stav 4:4. V závěru se prosadili opory hostů a druhá třetiny skončila za stavu 4:6. V poslední třetině hosté drama již nepřipustili. Oboustranně bojovně hranému zápasu, kdy se občas i zajiskřilo, přihlíželi tři diváci.
Fotogalerie : Cvikov – Boston

Boston – Šenov 6 : 7
Soutěž pozvolna finišuje a začíná se bojovat o každý bod, který vylepší postavení v závěrečné tabulce. Boston i Šenov jsou adepti na celkové vítězství a tak i přístup k zápasu tomu odpovídal. Obě mužstva nastoupila se dvěma pětkami a na spádu hry to bylo znát. První třetina přinesla útočný, bojovný, pohledný hokej a na jejím konci byl stav 1:3, když hosté dvakrát potrestali hrubky domácích při rozehrávce ve svém pásmu. Ve druhé třetině se domácí se polepšili a skóre otočili. Hokejová kráse se vytratila na úkor zarputilosti. Stav na konci druhé třetiny byl 5:4. Poslední třetina přinesla hokejové drama se šťastným koncem pro hosty, kteří trpělivou hrou potrestali domácí za chyby při rozehrávce při zakládání útoku ve svém pásmu. Důležitost zápasu podtrhlo i množství osobních soubojů, někdy i za hranicí fair play.
Fotogalerie : Boston – Šenov

Šenov – Boston 5 : 18
Kdybych měl hodnotit zápas z pohledu hostů – Bostonu, pak jen krátce pohoda. Za domácí nastoupilo „céčko“ a to jim ještě možná fandím. U domácích bylo všechno špatně – chyby v obraně, pomalé bruslení, přihrávky bez očí, napadání soupeře při rozehrávce,…. Prostě všechno! Dá se říci, že hostům vítězství darovali. Doslova. Jestli si šenováci myslí na celkové vítězství soutěži, pak by si měli ujasnit, jak o něj budou ve zbylých zápasech bojovat. Tak to na něj určitě nedosáhnou.
Fotogalerie : Šenov – Boston

Výsledky dalších odehraných zápasů 20. kola :
Cvikov – Mělník 5:0 Kontumace
Šluknov – Hadi 0:0 Odloženo
Mělník – Cvikov 5:0 Kontumace
Hadi – Šluknov 14:7