weby pro nejsevernější čechy

22. kolo Rumburské hokejové ligy – rekapitulace.

V druhé třetině domácí navýšili vedení až o 4 branky, aby v závěru třetiny o vedení přišli a třetina skončila 8:8. Poslední třetina byla dramatická se šťastnějším koncem pro domácí. Hezké, ukázkové akce na obou stranách, střídali školácké, fatální chyby obránců, které rozhodovali zápas. Hlavně ta poslední hostů, kdy si obránce dovolil kličku před vlastní brankou místo rozehrávky na volného spoluhráče. Atakující útočník domácích ji vystihl a perfektně zakončil. Stav se změnil na 11:10!
Fotogalerie : DK Střelnice – Cvikov

Cvikov – DK Střelnice 7 : 11
Cvikovští měli možnost odvety hned druhý den. Nastupovali jako domácí a také střídačka byla početnější oproti hostům. Byl předpoklad, že domácí využijí početní převahu a hosty unaví vyšším tempem a možností střídání. Jenže to byli hosté, kteří nastoupili do utkání s touto taktikou a i když si mákli, byla to taktika vítězná. Domácím evidentně chyběl elán a touha po vítězství. Kdežto dékáčka dotáhli i druhý zápas kola do zaslouženého, vítězného konce.
Fotogalerie : Cvikov – DK Střelnice

Hadi – Šenov 5 : 14
Papírovým favoritem byli hosté. Domácí je přivítali plnou střídačkou a zápas mohl začít. První třetina byla vyrovnaná. Domácí šli dvakrát do vedení, aby po svých chybách při rozehrávce umožnili hostům vyrovnat. Druhá začala „klasickou“ hrubkou domácí obrany a hosté šli do vedení na 2:3. Nic tragického. Následně měli domácí výhodu přesilovky 5 na 4, ve které třikrát inkasovali! Z tohoto knokautu se již nevzpamatovali. Hosté v poklidu dohráli vítězný zápas.
Fotogalerie : Hadi – Šenov

Výsledky dalších odehraných zápasů 22. kola :
Boston – Šluknov 17:8
Šenov – Hadi 9:1
Mělník – Šluknov 22:8
Šluknov – Boston 11:17