weby pro nejsevernější čechy

The TapTap jede Načerno

Zatímco časopis Sorry střídavě vzniká a zaniká, vtipy, zejména ty které vznikaly úplně na začátku jeho fungování žijou dál. Tentokrát na vyžádání orchestru The TapTap, který tvoří hudebníci z Jedličkova ústavu a kteří letos vyjíždějí na speciální turné Načerno vznikla speciální výstava.

První koncert téhle tůry se uskutečnil tenhle týden na svatého Josefa v (pro mě) dobře utajeném klubu Atrium na Žižkově.

tap

Další naplánované koncerty zveřejnil Deník tady: Zatím jsou potvrzené koncerty v Písku (3.4.), Hradci Králové (14.5.), Chebu (24.5.) a Ústí nad Labem (31.5.).

S koncertem by měla putovat i zmíněná výstava výstava.

Když jsem v únoru pil pivo a hovořil s kapelníkem orchestru Šimonem Ornestem, byl jsem úplně uhranutej tímhle chápkem, který z ničeho vykřesal projekt, který má unikátní parametry a valí ho před sebou s nevídanou zabejčeností.

Hlavním cílem je vybrat a vydělat peníze na dostavbu Jedličkárny a když Šimon několikrát zopakoval, že ji prostě dostaví, věřil jsem mu každé písmeno.

Protože termíny všech koncertů ještě nejsou stanoveny, je ve hře i možný koncert u nás ve výběžku(.eu) s největší pravděpodobností někdy na podzim letošního roku.

Vstupné na koncerty je dobrovolné, téhle kapele se však sluší zaplatit, hledáme tedy touhle cestou případné výběžanské sponzory, prostože si musíme pomáhat.

Tak co, je tu nějakký frajer, který se chce přidat? Pište na vybezek.eu@gmail.com

Díky.