weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam třináctého týdne 2014

Březen končí a místo abychom lezli za kamna, pučící příroda zve na vycházky, přičemž kulturní nabídka nezůstává pozadu. Tedy vybírejte spolu s námi. Jaro už je asi fakticky tady, na varnsdorfském náměstí už stojí první letošní cirkusový stan.

Ve čtvrtek 27. března 2014 se zastavím na varnsdorfském zastupitelstvu, kde ovšem není na programu nic ožehavého, takže to bude asi docela v klidu. Odtud si odskočím do rumburské Lorety, abych stihl ukončení výstavy a komentovanou prohlídku o obnově Lorety.

V pátek 28. března 2014 mají žáci Střední lesnické školy a Střední odborné školy sociální ve Šluknově v plánu běhat po schodech v neprůstřelné vestě, ale na plakátě chybí čas, tak jsem to hodil na -miwa-, jestli by to nezajímalo Děčínský Deník.

Na sobotu 29. března 2014 jsem si sice původně napsal do kalendáře s otazníkem Jičín, ale do Krásné Lípy a ke Křinici je to blíž, takže se pojedu podívat na otevírání studánek.

A v neděli s radostí využívám spolupráce KČT Krásná Lípa, o.p.s. České Švýcarsko a Křinického pivovaru a účastním se dávno beznadějně obsazeného výletu na Königstein a Stolpen.

Vy si ovšem vyberte podle svého gusta ať už z plakátků či z našeho kalendáře. Případně dejte vědět o akci(ích), o kterým nevíme.