weby pro nejsevernější čechy

Šluknovský dorost je k nezastavení

V neděli [6/4] od 14,00 hodin na městském stadionu ve Šluknově sehrál místní dorost mistrovský zápas s Benešovem n.Pl. a vyhrál ho celkem jednoznačně 8:2 (pol.5:2). Převzato ze stránek SK Plaston Šluknov, sepsal trenér Karel Rýdl:

Dnes jsme přivítali konkurenta o vršek tabulky Benešov. Našim jasným cílem bylo vyhrát a uchovat si naději na stoupající postup tabulkou.

Hned od úvodu jsme si vytvořili tlak a v páté min. Holečkův centr uklidil hlavou do šibenice Heinrich 1:0. Další branka padla krátce na – třináctá minuta, zahráváme rohový kop Altmanem, který pošle míč přímo do branky 2:0. Jednadvacátá min. opět zahráváme roh a Oplt skóruje hlavou 3:0 . O další tři minuty později Žďánský vymotá obranu, zpětnou přihrávkou vybídne Mendela a ten pohodlně zavěsil 4:0 . Po jedné hrubce v obraně pak uteče hostující útočník a snižuje na 4:1 . Třicátádruhá minuta a opět důrazný Mendel vybojuje balon ve vápně a prostřelí vše 5:1 . Ani ne o dvě min. později však zahrávají hosté pokutový kop a nemýlí se 5:2.

Druhá půle opět začala rychlým golem a jedním z nejhezčích. Mendel si vzal balon na polovině hřiště a neskutečným sólem se dostal až do vápna a brankáři nedal šanci – 6:2 . Další krásnou střelou se ukázal Altman, který z vápna napřáhl a uklidil střelu přímo k tyči 7:2 . A poslední tečku zápasu udělal Chlan, který podpořil svůj skvělý výkon závěrečnou brankou na 8:2.

Dnes mohu poděkovat všem hráčům za bojovnost a za velkou vůli hrát jeden za druhého . Hráčem utkání se stal Mendel.

Branky – Mendel 3 , Altman 2 , Heinrich , Oplt , Chlan

Sestava : Čerkl – Žák , Oplt , Žítek , Altman – Holeček , Chlan , Mendel , Mráz – Žďánský , Heinrich
Připraveni : Král , Jetýlek , Bačkovský , Svatoš , Jess

Fotky ze zápasu, Šluknov hrál v bílém a jejich tam vícero, kluci si to zaslouží: