weby pro nejsevernější čechy

T-Club v Dolní Poustevně jede!

T-Club v Dolní Poustevně není jen místem pro setkávání místní mládeže, ale k naší velké radosti je s oblibou navštěvován i tvůrčími lidmi všech věkových skupin. Skoro každou druhou neděli v měsíci se tyto prostory mění v tvůrčí dílnu. Ať už pravidelné malování na sklo se Simčou Machorkovou, decoupage, či vždy velmi zajímavé dílny Zůzy Štanderové (např. pletení z proutí, mokré plstění z ovčí vlny nebo výroba síťových houpaček z recyklovaného materiálu). Příští neděli proběhne výroba ošatek z orobince a jiných travin, dále pak víkend s dětmi v Jetřichovicích, malování na sklo, drátkování s Ladislavem Lokajíčkem. Připravujeme také potahování dortů, mechové graffiti, a další dílny podle přání návštěvníků.
Velkou výhodou je, že díky Baby Clubu Krteček je možné při tvoření odložit své neposedné dítko do krásné dětské herny, která je součástí klubu.
Pravidelné je také pondělní cvičení Jógy v tělocvičně na druhém stupni ZŠ pod vedením Martiny Seidlové.
Na poslední víkend před prázdninami zveme na Pohádkový les na Nové Vísce, loni se vydařil a letos se budeme snažit, aby si děti i rodiče po cestě na Špičák užili také odpoledne na Kozí farmě, kde bude připraven zábavný program a večer u táboráku. Patronkou této akce je Iveta Malá a za proběhlé i tu připravovanou letošní si ji všichni nesmírně vážíme! Dát do kupy masky, kulisy a hlavně tolik dobrovolníků se jí opravdu daří! Také díky příspěvku města budou opět bohaté odměny pro malé návštěvníky.

Jestli se chcete přidat, sledujte náš profil na fb!