weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam patnáctého týdne 2014

Týden se nám proplakal ke svému závěru, je čas prohrábnout zásobu letáčků, vyzývajících ke kulturně-sportovní aktivitě. Což se tedy v mém případě zrovna dvakrát nepodařilo, protože já si tentokrát nevybral nic. Alespoň budu mít čas se hrabat ve fotkách.

Doporučujeme tedy alespoň víkendovou akci v Krásné Lípě. Přijede sem guru Nordic wakingu v ČR a naučí zájemce triky, jak správně hole využít k správné severské chůzi:

===========

Chcete se naučit správně Nordic Walking? Dozvědět se o něm více?

Pak právě pro Vás je určen jednodenní NORDIC WALKING KURZ

KDY: 12.4.2014, 9:00

KDE: Lípa resort v Krásné Lípě (Křinické nám. 1180/7)

S KÝM: Mgr.Miroslav Mira ve spolupráci s Cottage a Lípa resort (zakladatel severské chůze u nás, proškolen ve Finsku se již 10 rokem snaží představit lidem jednoduchost, efektivnost a dynamiku pohybu s holemi, jako skvělé metody kondičního tréninku pro každého, kdo chce být v kondici a chce se hýbat, nejlépe venku v přírodě!)

Kurzy mají osobní přístup, pracujeme ve skupinách.

Cena: 1199 Kč/os

Více informací naleznete na stránkách www.nordicsports.cz nebo přímo kontaktujte lektora Mgr.Miroslava Miru: info@nordicsports.cz, tel: 776 750 814 nebo Ing. Aleš Kubica info@cottage.cz, tel.:  736 224 222 

Těšíme se na Vás!

Dále zveme in-line jezdce na letošní ročník Spanilé inline cyklo jízdy v Českém Švýcarsku v neděli 27. dubna 2014 od 15:00 v Krásné Lípě.

===========

Vyberte si sami buď z předložené nabídky, nebo v našem kalendáři. A jako vždy – pokud tam postrádáte nějakou akci, o které víte, dejte nám echo, abychom to napravili.