weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pošestnácté v roce 2014)

Jaro se nám nějak postupně utápí v dešti, naštěstí je valná většina nabídky situována pod střechu. Pojďme se tedy podívat, co nám nabízí aktuální týden za možnosti kulturního vyžití. V pondělí 14. dubna 2014 po víkendu odpočívám, Dolní Poustevna je přece jen trochu z ruky.

V úterý 15. dubna 2014, bude-li méně vlhko, než je poslední dny obvyklé, asi zaskočím do Jiříkova na jejich vítání jara. Na přednášku o Dolském mlýně jsem si zajel už do Rumburka, kdo tak neučinil, má (a měl by povinně) šanci to napravit ve varnsdorfské knihovně. A večer Izer v divadle, uvidíme, co z toho bude…

Velikonoce se nezadržitelně blíží, tudíž v ateliéru varnsdorfské ZUŠky se bude ve středu 16. dubna 2014 tradičně harašit, v Loretě se bude procházet křížová cesta a večer ve varnsdorfském divadle Ondřej Havelka & Melody Makers budou házet Perly swingu, na což se velmi, velmi těším.

Ve čtvrtek 17. dubna 2014 si střihnu další vernisáž (fotky ve varnsdorfské knihovně) a pak se půjdu podívat na netopýry (KPMV zve na přednášku do divadla).

Komu to nestačí, ať prozkoumá další plakátky nebo náš kalendář. No a pokud víte o nějaké akci, která nám přes veškerou snahu unikla, dejte echo, ať to napravíme a zveřejníme.