weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam šestnáctého týdne 2014

Prodloužený víkend před námi a s ním pro někoho možná těžké rozhodování, čemu v následujících dnech vlastně dát přednost. Podívejme se, jakou nabídku jsme tentokrát posbírali. Na Velký pátek 18. dubna 2014 každoroční cesta do Jiřetína pod Jedlovou na výšlap místní křížovou cestou. Někdy během dne ke Kocourovi, obhlédnout vystavené zvířectvo a potravinovou nabídku (čokoláda z Many!). A večer znovu ke Kocourovi, bude další jazz. Jen upozornění na další možnost zajít do hvězdárny v Mikulášovicích nebo v Doubici na Fabriku.

V sobotu 19. dubna 2014 je toho sice hodně, ale já vyrážím s o.p.s. České Švýcarsko zase do Němec motat se kolem stolových hor. Nemohu tedy do Mimoně, jak jsem původně slíbil, takže s čokoládou nepomůžu a Dykytu nenafotím. Stejně tak nemůžu být ve VDF u odhalení desky v tělocvičně. Nemluvě o velikonočním koncertu Štěpána Raka nebo pašijové hře, která bude k vidění v Krásné Lípě a Na Kopečku v Rumburku… Fakt nemůžu stihnout všechno.

Totéž v neděli 20. dubna 2014 – poprvé vynechám obnovenou jízdu velikonočních jezdců v Mikulášovicích, protože jsem využil letošní nabídky krásnolipských turistů a pojedu se podívat do Lužice na jejich verzi.

Další akce najdete v našem kalendáři, pokud vám tam chybí nějaká, o které víte, dejte nám vědět, ať to můžeme napravit.