weby pro nejsevernější čechy

Tým z Kotliny si nechal utéci jasné vítězství nad Vltavínem (FK VARNSDORF – FK VLTAVÍN 2:2)

Aprílové počasí si tentokrát na neděli připravilo slunečný den a Kotlina tak mohla v teple sledovat souboj týmu FK Varnsdorf s FK LOKO Vltavín. Dvaadvacáté kolo fotbalové národní ligy se odehrálo v rychlém tempu plném šancí, zahrávaly se dva pokutové kopy a kluby si odnášejí po bodu. foto: Jakub Trmal

První poločas zápasu zaznamenal pouze jednu žlutou kartu a připravil mnoho hezkých okamžiků pro fanoušky žlutomodrých i hostujících zelených. Přelomovým okmžikem byla třináctá minuta, kdy Kotiš po rohu nabídl centr před bránu a Zieris hlavou uklidil za záda Čaby. Stav jedna ku nule vydržel až do poločasu, přičemž se skóre mohlo ještě mnohokrát měnit. Například po chybě Porcala a Tvarohy a jejich srážce na hraně pokutového území. Míč po jejich selhání naštěstí putoval pouze mimo tři tyče.

Zato druhý poločas, to už byl docela kolotoč. Rudnytskyy pár minut po začátku druhé půle padá k zemi a píská se pokutový kop – 2:0. Jenže o čtvrt hodiny později se k zemi skácí hráč pražského celku a je nařízena druhá penalta! Vltavín využívá kontaktního gólu a o dalších dvacet minut později šokuje Kotlinu naprosto nepřehledným gólem, který nejspíše s tečí uzavřel skóre na dva ku dvoum. Varnsdorf si nechal vzít jasné vítězství a dál se nejistě potácí ligovým jarem.

Celé utkání najdete ONLINE minutu po minutě ZDE!

S fotoaparátem okolo hřiště pracoval Jakub Trmal: