weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam dvacátého týdne 2014

Tentokrát se nám těch letáčků, plakátů a pozvánek sešlo nějak hodně a já mám docela problém, protože vskutku neumím být na víc místech najednou. V pátek 16. května 2014 do Městského divadla Varnsdorf, kde DDM bude osl(o/a)vovat dodatečně maminky k jejich svátku. Následovat měla Loretánská noc, což mi ovšem komplikuje skutečnost, že jen o hodinu dřív začíná na ZŠ Edisonova v rámci projektu WASTE (mezinárodní projekt sdružující partnerské školy 6 zemí) rozlučkový večer s kulturním programem.

Sobota 17. května 2014 akcemi poněkud přetéká. O výletě za měsíčnicí jsme informovali. Jak je to s těmi veterány-jaguáry v Krásné Lípě na náměstí vlastně nevíme, ale původně jsem tu chtěl být na Festivalu pěveckých sborů. Jenže bych asi taky měl být na varnsdorfském Hrádku, kde se bude běhat a jezdit na vrchol (pěšky a na fichtlech). A to jsem si do kalendáře ještě poznamenal, že bych se konečně jednou taky měl vypravit do arboreta v Kunraticích. Nemluvě o tom, že proběhne 38. ročník pochodu Severní stopou a s o.p.s.kou se jede na lodičky na Křinici… No prostě to všechno nedám.

Taky už jsem poněkolikáté chtěl vyrazit s místními na tryznu do Terezína, ale nevyjde mi to ani letos. V neděli 18. května 2014 Schrödi Sports Day v Jiřetíně (i když mi docela stačilo, jak jsem ve čtvrtek vymrznul na atletice ve varnsdorfské Kotlině).

Zbytek si nastudujte sami v letáčcích nebo v našem kalendáři. A pokud jste někde vykoukali něco, o čem my nevíme, podělte se s námi, ať to můžeme poslat do světa.