weby pro nejsevernější čechy

Předposlední domácí zápas Varnsdorfu přivádí do Kotliny Pardubice (0:0) ONLINE!

Varnsdorfský fotbalový tým si konečně připsal po vyhraném zápase s Mostem do tabulky tři body a zdá se, že závěr sezóny už severo-severočeský tým dohraje se ctí. I minulý domácí zápas předváděli místní pěknou kopanou, smolnou chybou se ale o brilantně otočený zápas připravili. V neděli přijíždějí Pardubice, které mají své místo o dvě patra níže než je aktuálně Varnsdorf. Souboj mančaftů ze středu tabulky tedy ukáže, jestli Varnsdorf dokázal jarní krizi překonat.foto: Jakub Trmal Nejde říci, že by se Pardubicím v poslední době nějak zvlášť dařilo. Poslední tři zápasy skončily v jejich neprospěch a tak mají momentálně třicet čtyři bodů. Varnsdorf v minulém kole cestoval jen na druhou stranu severu Čech a dokázal se ve vyhroceném zápasu, který obsahoval penaltu i červenou kartu, prosadit natolik, že si odváží cenné vítězství. S osmatřiceti body je před 27. kolem na sedmém místě tabulky Fotbalové národní ligy.

Zápas s FK Pardubice proběhne v neděli 18. 5. 2014 od 17:00. Zde vám přineseme ONLINE PŘENOS. Pro obnovení stiskněte F5.

FK VARNSDORF: Porcal, Breite, Zieris, Kotiš (K), Martan, Mach, Jakobovský, Daníček, Jurča, Zbrožek, Schubert (Filip, Cana, Mikinič, Volf, Tvaroha, Rudnytskyy, Fendrich)

– trenér Frťala

FK PARDUBICE: Shejbal, Tischler, Přibyl, Kudrna, Jarosz, Šejvl, Jeřábek (K), Němeček, Hundák, Fikejz, Klátil (Vencl, Pospíšil, Dostálek, Pouček, Sklenář, Kim, Čihař)

– trenér Dujsík


-6´ Kotlina se plní a poslední opozdilci se rozcvičují před zápasem. Za nějakých pět minut zápas vypukne.