weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pojednadvacáté v roce 2014)

Máme tu opět nabídku nějakých akcí, které by v následujících dnech mohly zaujmout. Vzhledem k tomu, že v pondělí 19. května 2014 hodlám pomáhat krásnolipským turistům a nevím, jak dlouho budu off-line, předkládám nabídku akcí s mírným předstihem. Tím je i řečeno, že já mám o pondělní program postaráno a nic jiného nehledám. Jen pevně doufám, že meteo předpověď tentokrát vyjde a budeme mít konečně alespoň pár dní teplo a taky sucho.

V úterý 20. května 2014 si vyrazím do varnsdorfské knihovny poslechnout přednášku o textilní tradici a prozkoumat, jak se výsledky projektu přetavily v knižní publikaci (ta už ostatně je, alespoň u nás, v Infocentru v prodeji).

Středa 21. května 2014 mi radost nedělá. Tradiční Bike Contest, kam už několik let chodí uspokojovat své choutky výběžanští fotografové (2013, 2012 poprvé, podruhé, potřetí), se termínově překrývá s vycházka po stopách Rumburské vzpoury, pořádanou Spolkem přátel Rumburka, i s absolventským koncertem varnsdorfské ZUŠky. Sakra.

Ve čtvrtek 22. května 2014 bude v Městském divadle předprázdninová vernisáž dětské tvorby a odpoledne v knihovně recitační akce.

Další akce objevíte v našem kalendáři, pokud tam nějakou nevidíte, upozorněte nás.