weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (počtyřiadvacáté v roce 2014)

Konečně to vypadá, že nám trochu začalo léto, a i když někomu možná teplo nedělá zrovna dvakrát dobře, jsou tady nějaké možnosti, kam je možno vyrazit. Stále se nám opakují upoutávky na probíhající výstavy a expozice. Stále stejně mi hlava nebere, že v dnešní elektronické a informacemi zahlcené době se o řadě akcí nikde nedá najít nic. Takže jen z ústního podání mám mlhavou představu, že ve Varnsdorfu v pondělí a úterý probíhají zase nějaké sportovní akce (v pondělí snad florbal ve sportovní hale a v úterý něco v Kotlině). Ze stejných zdrojů jsem pochytil, že ve čtvrtek se má termínově krýt varnsdorfská olympiáda mateřských škol se sportovními hrami v Jiřetíně pod Jedlovou. No, snad se mi podaří ještě něco bližšího zjistit.

Zpět tedy k akcím, o nichž něco víme. Pokud jste kutilové, zahrádkáři, či něco tak, pak právě probíhá předváděcí akce firmy Ratio Rumburk s.r.o. Takže pokud si chcete vybrat nějaký vercajk  a nechat si poradit, zaskočte. Mají být i nějaké ty slevy. Další nám známou akcí v pondělí 9. června 2014 je v Městské knihovně Varnsdorf vernisáž výtvarných děl klientů agentury Pondělí v 16:00.

V úterý 10. června 2014 ve varnsdorfském Městském divadle rumburští ochotníci a jejich Podivné návraty.

Ve středu 11. června 2014 hudba a hudba, nejprve se skočím do ZUŠky podívat na koncert hostů z teplické konzervatoře, večer pak ke Kocourovi na další porci jazzu.

Ve čtvrtek 12. června 2014 budu muset vynechat další z akcí Spolku přátel Rumburku, protože v Městském divadle začínají školní akademie, jako první je na řadě ZŠ náměstí.

A o víkendu pak zase totální přetlak, kvůli kterému bych potřeboval naklonovat…

Pokud někdo víte o něčem, co se kde šustne, nebo nějaké podrobnosti, dejte prosím vědět. Další akce najdete v našem kalendáři.