weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (popětadvacáté v roce 2014)

Po velmi hektickém víkendu bude na konci tohoto týdne následovat další. Mezi tím je ale pár pracovních dnů, během kterých se také najde pár zajímavých akcí, na které je možno zajít. V připojených plakátcích opět naleznete opakující se upoutávky na různé výstavy, expozice a akce. O některých jsme informovali podrobně, o některých jen mlhavě tušíme.

V pondělí 16. června 2014 budu odpočívat nad bambilionem fotek z víkendu a Podnikatelskou kavárnu přenechám podnikavcům, kteří si myslí, že něco změní (a upgrafe: dorazí až 19/6)

V úterý 17. června 2014 budu na cestách, takže je otázka, jestli lékárnickou přednášku v Městské knihovně ve VDF stihnu.

Ve středu 18. června 2014 k mé pramalé radosti proti sobě stojí ve stejném čase Popová zpívanda v Základní umělecké škole (rok 2012, rok 2013) a Akademie ZŠ Edisonova v Městském divadle. V divadle to bude větší… Kopeček určitě obstará Dušan a na rumburské Střelnici nás nevidí rádi.

Ve čtvrtek 19. června 2014 se rumburský pěvecký sbor N.T.C. má přivinout pod nová sbormistrovská křídla na koncertě a jejich aule, večer se pak bude příslušník vládnoucího rodu odnaučovat koktat.

Následující větu mohu nechat z minulé upoutávky snad zcela beze změny – o víkendu zase totální přetlak, kvůli kterému bych potřeboval naklonovat. tentokrát to ovšem budu řešit tak, že v sobotu ujedu pryč, dělejte si tu, co chcete…

Pokud někdo víte o něčem, o čem my ne, dejte prosím vědět. Další akce najdete v našem kalendáři.