weby pro nejsevernější čechy

VIII.festiválek malého umění Na Kopečku je již krásnou vzpomínkou

V sobotu [14/6] od 09,00 hodin do nevidim (já tam nebyl do konce, tak nevim) proběhl veskrze ve schovívavém počasí VIII.ročník festiválek malého umění. Jen bleskově, jak je to u mne tradicí..

Toto mi napsal do mailu (jeden z hlavních organizátorů Marek Winter), jsem se ho v něm zeptal, jak to tam dopadlo po mé nepřítomnosti (odjel jsem po 14cté hodině):

Nakonec vyšlo počasí akorát, protože po posledním koncertu se venku rozpršelo a další program už byl v kostelíku, kam se šli schovat všichni. Bylo tam narváno a mělo to super atmosféru. Lidí bylo myslím kolem 200, průběžně. Tuhle informaci má spíš Zdenek Zezula, protože byl u kasy. My, jako organizátoři, jsme byli spokojeni. Pestrost programu umožnila, že si kažný našel něco svého. Jídla i pití bylo dost. Výroba másla velmi zajímavá. Stánkaři byli spokojeni. Akce se vydařila, brzy budeme dělat vyučtování a zhodnocení, pak budeme vědět víc. Náš kamarád Luboš (na fotce níže) dělal záznam na kameru, takže bude brzy propagační video Festiválku!

To znamená, pokud se někdo teď našel, že zalitoval, že tam nešel. Nezoufejte, příští rok je IX.ročník a uteče to jak voda. Tak se těšte … ;o)

Video se pokusím sem vložit později na výběžek.eu, ale to budu muset vyřešit přes pana ředitele.

Jen pro představu program, co tam bylo k vidění a k poslechu, zde.

Fotogalerie vícero fotek, zde.