weby pro nejsevernější čechy

Pěvecký sbor gymnázia N.T.C. nadchnul početné obecenstvo Na Kopečku v Rumburku

Ve středu [25/6] po sedmé večer proběhl koncert pěveckého sboru N.T.C. gymnázia Rumburk. Velice slušně zaplněný kostelík se mladým umělcům odvděčil dlouhotrvajícím hřmotným potleskem. Převzato tradičně z pozvánky webu čajovny na tuto akci: Pěvecký sbor gymnázia Rumburk ověnčený mnoha oceněními. A to po právu! Přijďte se přesvědčit, jak kvalitně se dají provést aranže známých i neznámých písní. Sbor, který pravidelně boduje na soutěžích celonárodní úrovně. Tento koncert bude jako jedna z posledních „generálek“ před vystoupením na velké přehlídce pěveckých sborů národního kola. Přijďte si poslechnout skoro profíky!

Já osobně jsem byl jejich energickým zpěvem potěšen a zcela jsem si to užíval. U N.T.C. končí sbormistryně Mgr.Jana Honců a přichází Mgr.Kateřina Müllerová. Čeká je nyní koncert 10.července ve Valdštejnské zahradě (Praha) v rámci Senátního kulturního léta, nebo tak nějak. Apropos snad té náhle omdlelé zpívající studentce je už lépe. Před koncertem také proběhlo nad čajovnou promítání aktuálního dílu TV GymBreak.

Toto byla poslední akce čajovny Na Kopečku tohoto školního roku. Další program bude až v září a výběžek.eu vás o to bude včas informovat.

{module kultura}