weby pro nejsevernější čechy

Oficiální zpráva z 3.ročníku Sportlife cup firem severu 2014

Toto nám bylo zasláno z info@sportareal.cz:  Dne 21.6. 2014 se v areálu Sportlife centra v Rumburku uskutečnil již 3. ročník stále se rozrůstajícího klání Sportlife cup firem severu. O této akci už  jsme psali zde, před týdnem.
Letošního ročníku se zúčastnilo 12 firem Šluknovského výběžku s celkem 323 soutěžícími. Mezi každoroční stálice jako je Benteler, TOS, Tratec nebo STAP se letos přidaly firmy Retos, STI, Ventos, Plaston, Team Welder, Topos, Alatex a Euro Air. Zahájení her se konalo ve sportovní hale již v 08:30 hodin, kde proběhl nástup a uvítání všech soutěžících. Zahájení a moderování celého sportovního dne se ujal Robert Gajderovič, moderátor z Hitrádia FM. Ten také hned na úvod firmy namotivoval soutěží o nejvíce hlasitý tým. V žilách všech soutěžících tak rozpoutal zdravou rivalitu.

Hry měli tři kategorie a to dopolední, odpolední a večerní sporty. Každý soutěžící se mohl zúčastnit alespoň jednoho z dopoledních, odpoledních nebo večerních sportů. Sportů bylo opravdu hodně a tak si na své přišel každý. Hrála se kopaná, stolní tenis, badminton, bowling, plážový volejbal, kroket, plážový fotbal, nohejbal, petanque, paintball, šipky, poker; člověče, nezlob se; bowls také se jel závod horských kol, běžel se crossový běh a na koupališti se ukázalo, že nejlepší podívanou pro diváky přinesli kánoe.

Musíme také zmínit skvělé a velmi chutné občerstvení, které bylo po celý den pro soutěžící připraveno. A že se na nich opravdu nešetřilo bylo vidět na první pohled. Nechyběl skvělý hovězí guláš s houskovým knedlíkem či chlebem, grilované maso s různými dipy, hovězí tataráček, různé saláty, roast beef, buřty na pivu, grilované selátko a mnoho mnoho dalšího. Po celý den byli také zdarma nealkoholické nápoje a mnoho sudů piva.

Po skončení všech soutěžních disciplín přišlo na řadu vyhlášení výsledků. Na výherce čekali medaile a diplomy. Celkovým vitězem her a tedy 1. místo si opět obhájil loňský vítěz TOS Varnsdorf. Na 2. místě pak skončil Benteler Rumburk a 3. místo náleží firmě STAP z Vilémova. Kompletní výsledky ze všech sportů jsou ke stažení na našich webových stránkách www.sportlifehotel.cz. Tam také najdete fotky pořízené z celého dne.

Ani letos nechyběla také bohatá tombola ve které jste mohli vyhrát například uzené selátko, 50 l sud piva Krušovice nebo různé dárkové balíčky plné skvělých cen. Nejlepší a zároveň hlavní cenou byl však zájezd dle libovolného výběru v hodnotě 10 000 Kč. Po slosování cen na soutěžící čekala volná zábava s diskotékou, která trvala až do ranních hodin.

I přesto, že hrám počasí moc nepřálo, velice se vydařili. Gratulujeme všem výhercům a děkujeme všem zúčastněným firmám. Budeme se na Vás těšit příští rok již ve 4. ročníku našich her.

Zde naleznete tuto zprávu, mnoho fotek z této akce a níže výsledkovou listinu ke stažení.