weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (poděvetadvacáté v roce 2014)

Nadcházející prázdninově-pracovní dny toho příliš nenabízejí, opět je tedy čas spíš na individuální výletování. Čehož já se tentokrát hodlám držet pečlivě a důsledně, takže na celý týden zmizím do západních Čech. Nabídneme proto tradičně především opakující se přehled upoutávek na výstavy, expozice a další déle trvající akce.

Komu by se dnes v pondělí 14. července 2014 chtělo až do Liberce, má jedinečnou příležitost při dni otevřených dveří chystaného Technického muzea v bývalém LVT zjistit, co a jak

Snad jediné, co mne mrzí, že v úterý 15. července 2014 nebudu na vernisáži filmových plakátů v Městské knihovně, budu tam muset zajít někdy jen tak, spoustu jsem jich vídal v nástěnkách kin, když byly aktuální.  

8. ročník výstavy vojenské techniky, výzbroje a výstroje lehkého opevnění vz. 37 a 180, který začíná ve středu 16. července 2014 u Srbské Kamenice, naštěstí nějakou dobu trvá, tak bych to mohl stihnout.

Pokud máte někdo povědomost o něčem, o čem my ne, dejte prosím echo. Přehled akcí, o kterých víme, najdete krom zveřejněných plakátků samozřejmě i v našem kalendáři.