weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam devětadvacátého týdne 2014

Vzhledem k tomu, že se na delší dobu odeberu do končin bezpočítačových a bezinternetových, nezbývá, než nedodržet obvyklý termín a předestřít nabídku na akce na konci týdne s předstihem. V pátek 18. července 2014 se ve Šluknově bude vzpomínat na Fukov. A plánovaný varhanní koncert v Krásné Lípě z důvodu nemoci odpadá.

V sobotu 19. července 2014 se přihlášení zájemci vydají s o.p.s. České Švýcarsko na Šrámové kameny, Občanské sdružení pod Studencem vzpomene na padlé v Sedmileté válce, v České Kamenici se sejdou / sjedou koňáci. A večer hudba na Vlčí Hoře či setkání na zámku Lipová.

V neděli 20. července 2014 už budu zpět, skočím se tedy podívat na každoroční varnsdorfský triatlon (a nebudu tak ke své lítosti u vzpomínání na zaniklou sklárnu Chřibská). A odpoledne si samozřejmě půjdu odpočinout do Filipova.

Další akce i ze širšího okolí objevíte na připojených plakátcích. Občas některé z nich nestíhám zadat do našeho kalendáře, ale pro změnu v něm zase najdete akce, k nimž nemáme plakátky. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.