weby pro nejsevernější čechy

Varnsdorf hostí Ústí nad Labem, kdo ovládne první kolo Fotbalové národní ligy? ONLINE PŘENOS (FK VARNSDORF – FK ÚSTÍ NAD LABEM 1:1)

Jak už jsme informovali, v prvním kole přijede do varnsdorfské Kotliny mužstvo z Ústí nad Labem. My vám toto utkání přínášíme ŽIVĚ!ilustrační foto: Jakub Trmal Výkop je nastaven na neděli 3. 8. v 17:00. Pro obnovení stránky a ONLINE přenosu stiskněte klávesu F5!

SESTAVY:

FK VARNSDORF: Porcal, Breite, Zieris, Filip (kapitán), Martan, Novotný, Kouřil, Landovský, Tvaroha, Rudnytskyy (50. minuta gól), Schubert (Eliáše, Urbánek, Daníček, Jurča, Samoel)

– trenér Zdenko Frťala

FK ÚSTÍ NAD LABEM: Novák, Markytán (kapitán), Vaněk, Vraštil, Šraga, Kuč, Leibl (33. minuta gól), Krátký, Smola, Zeman, Pávek (Zukič, Pavlata, Jursa, Novotný, Manev, Pícha, Zacharda)

– trenér Lukáš Přerost

ROZHODČÍ: Julínek, Mencl – Antoníček


25´ Omlouváme se za technické potíže, ale o nic jste nepřišli. Utkání je stále remízové, tudíž 0:0. Stihlo se už jedno střídání a to na straně Varnsdorfu.

27´ Varnsdorf už střelil gol! Ale pozor, míč už předtím přešel čáru ohraničující hřiště a gól neplatí.

30´ Varnsdorf se řítil do další šance, jenže jeden z jejich útočníků se nacházel za pomyslnou čárou zvanou ofsajd!

31´ Obrovská příležitost ke skórování domácích! Breite si vede míč a obchází o brankáře Nováka z Ústí, s míčem se ale dostává do špatného úhlu. Jeden z obránců hostí se stihne vrátit a míč vykopává z brankové čáry.

32´ Pozor na šanci mužstva v červeném – Ústí! Nebezpečí má nakonec rukavicích Porcal a balón kryje v rukavicích!

33´ Domácí nechali Vaňka trestuhodně proběhnout obranou a on se sám řítil na bránu. Brankář Porcal vyrazil proti němu, jenže Vaněk lišácky přihrává Leiblovi, kterému už nedělá problém dopravit míč do prázdného prostoru mezi třemi tyčemi! 0:1.

35´ Faul na půli hřiště, rozehrávají domácí, ale Ústí je hned o potenciální šanci připravuje přesným pressingem.

36´ Žlutou kartu dostává Tvaroha za faul ve středovém kruhu.

37´ Hosté se rozhrávají rohový kop, ten se jim do brány nedovede protlačit,ale svírají domácí do nepříjemných kleští.

39´ Očekávaná průtrž mračen je tu, lidé ve spodu tribuny se tlačí nahoru, aby nebyli mezi přímo zasaženými. Mezitím červení zahrávají další rohový kop s nevalným výsledkem.

41´ Varnsdorf se probojoval k několik autům v blízkosti svatyně Radima Nováka, ani to ale nestačilo k nějakému vyrovnávacímu gólu. Naopak se dopouští ošklivého faulu Zieris a dostává žlutou kartu.

43´ Trávník stále zkrápí proudy deště a Varnsdorf se snaží trochu vylepšit reputaci, protože prozatím byla většina akcí dost nepřesná a neefektivní.

45´ Kapitán domácích Filip zkusil lehounkou střelu z půlky. Ta nemohla Nováka v bráně překvapit a ještě k tomu byla vedená úplně mimo.

45+1´ Rohodčí nastavuje jednu minutu, od brány odkopvává Porcal a v tomto poločasu se už asi gólu nedočkáme.

První poločas je ukončen a Varnsdorf si zatím vede nevalně, předváděná hra není nijak skvělá a i proto prohrává o jeden gól. Domácí dnes nastoupili v nových vkusných dresech, návštěvnost je taky velmi pěkná, jen to počasí.

46´ A jdeme do druhého poločasu. Ústí se řítilo do šance, jenže v ofsajdovém postavení. Zatím jediný střelec branky tohoto zápasu po odpískání míč zakopl a za to Leibl vidí žlutý kartonek.

48´ Z půlky rozhrává volný příý kop Tvaroha. Zvedá levou ruku na znamení signálu, avšak míč končí v rukou Nováka.

49´ Z rohového kopu se na hlavu natahoval Markytán a trefil dobře, rána šla jen těsně mimo bránu.

50´ Velmi nadějná situace před šestnáctkou hostů, po faulu se ke standradce staví více hráču, míč zahrává Rudnytskyy a pozor! Pěknou střelou trefuje zeď, která míč tečuje do naprostého protipohybu brankáře, který už nemá žádnou šanci. 1:1!

52´ Ou, nepříjemno před bránou Porcala! Ten se musí dost natahovat, aby vytáhl jedovatou střelu na roh.

53´ Rudnytskyy se žene do protiútoku, kousek před brankářem padá pod náporem posledního obránce. Jenže situaci měl jako na talíři pomezní a praporek zůstává dole.

55´ Velmi hezký míč vysílá Pávek na levou stranu, míč si potom naráží Leibl, ale následně se dostává do ofsajdu.

56´ Novotného nahradí Urbánek, za Zieris přichází Jurča. Dvojité střídání na straně Varnsdorfu.

57´ Hezký průnik po levé straně předvedl Jurča, pak ale dost teatrálně padá na zem a rozhodčího ani nenapadne vložit do úst píšťalku.

58´ Jurča dost oživil hru směrem dopředu, nebojí se jít s míčem sám a vymýšlet zajímavé akce.

60´ Tmavomodré dresy domácích se snažili proniknout po levé straně, ale nic, nic.

63´ Varnsdorf zkoušel nějaké ty kličky alá mistrovství světa, ale hned třetí kombinace skončila neúspěchem.

64´ Volný přímá kop rozehrává Rudnytskyy, míč ale posílá po zemi doleva, kde teprve Breite zkouší centr před bránu. Marně.

65´ Další faul, tentokrát se bude rozehrávat z druhé strany. Míč se nakonec dostává do pokutového území a Rudnytskyy posílá nádhernou přízemní přihrávku před bránu, u které je ale dříve hostující obránce.

67´ Nyní střídá Ústí, dnešní štaci má za sebou Leibl a přichází Manev.

68´ A tu slušnou účast jsem myslel vážně. Na utkání si našlo cestu 1120 diváků!

69´ Znovu Pavlo v obrovské šanci! Z levé strany se řítí na Nováka, aby kousek před ním upadl a dílo nedokonal ke spokojenosti převážné většiny fanoušků.

70´ Tmavomodří se nyní snaží vecpat před bránu a trochu znejistit obranu Ústí, ta ale zatím odolává.

73´ Poslední střídání hostů, za Pávka si zahraje Jursa.

74´ Kombinace ve středu hřisti zatím přináší ovoce Ústí a to se snaží otočit průběh hry ke svému dobru.

75´ Dopředu se vydává Ústí, Filip jako poslední obránce chybuje, ale hru zastavuje pomezní, který si volá sudího, který následně uděluje žlutou kartu Šragovi. Z volného přímého kopu Varnsdorf branku neohrozí.

77´ Rudnytskyy provětrává levou stranu hříště, nedaleko branky dává míč pod sebe Jurčovi, ten si s ním ale neumí poradit.

79´ Ústí se snaží dloouhým nákopem dostat za obranu, což s jí daří a nebezpečnou střelu vypálí Jursa. Naštěstí mimo tři tyče.

81´ Jursa nádherně posunuje Manevovi, jeho nabídku před bránu odklízí Kouřil pryč.

82´ Zákeřný faul teď předvedl Martykán! Chtěl nechat přejít míč čáru a bránil ho tělem. Nakonec se před něj dostal Rudnytskyy a chtěl utíkat k bráně, jenže Markytán ho naprosto nesportovně zatáhl za ruku k zemi. Jasná žlutá karta.

84´ Následný závar před bránou, několik hlaviček, Novák na míč ne a ne došáhnout. Situace bohužel nekončí gólem.

85´ Varnsdorf se snaží na poslední chvíli zvrátit výsledek, přetížená obrana odvrací míč na roh.

85´ Ještě předtím odchází Tvaroha, kterého nahradí Daníček.

87´ Roh si domácí zopakovali, nadýchaný míč končí nešikovně v rukavicích brankáře.

88´ Další centr z prava končí rovnou u Nováka. Dokáže Varnsdorf ještě zabrat a otočit štěstinu na svou stranu?

88´ Nebezpečí teď za pět minut dvanáct likviduje Porcal, poté zasahuje Pavalta a postupunou kombinací se snaží dostat dopředu.

90´ Dlouhý níkp Porcala zaznamenává úspěch a hosté ke zbrždění situace musí faulovat.

90+1´ V jedné minutě nastavení se bude zahrávat roh. V kontru utíká Krátký a obehrává obránce, na Porcala běží skoro sám, když tu se zjeví Daníček a skluzem zastavuje vyloženou gólovku.

Touto akcí končí dnešní zápas. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek večera.