weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam dvaatřicátého týdne 2014

Vzhledem k tomu, že se od poloviny týdne věnuji návštěvě, nejsem schopen kulturní a jiné dění příliš monitorovat, neb máme většinou vlastní program. Konec týdne je ovšem na události opět bohat a já se hodlám leckde objevit. V pátek 8. srpna 2014 nestíhám další Dobrotovy farmářské trhy ve VDF a ke své lítosti ani koncert v kostele v Krásné Lípě.

V sobotu 9. srpna 2014 si dopřeji alespoň tu nejkratší trasu pochodu Skalními hrádky Labských pískovců, odpoledne ale potřebuji stihnout opět dojet do Srbské Kamenice, kde pokračuje jubilejní 20. ročník mezinárodního hudebního festivalu a při zpáteční cestě další koncert ve Chřibské. Což kromě jiného znamená, že opět neuvidím Kytlický triatlon, letošní ročník Kolobjehu (2012, 2013) a ani se nedostanu do Mikulášovic na plavbu, vodní bitvu a netradiční disciplíny.

V neděli 10. srpna 2014 odpoledne nemohu chybět ve Filipově.

Vybírejte a užívejte. Další akce najdete na připojených plakátcích. Některé z nich nejsou v našem kalendáři, v něm ale zase najdete akce, k nimž nemáme plakátky. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.