weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam pětatřicátého týdne 2014

Ano ano, definitivně, neodvolatelně. Poslední dny srpna znamenají konec prázdnin, od příštího týdne už zase začínají školní povinnosti, dovolené jsou povětšinou vyčerpané a začne shánění vánočních dárků. Přesto se pořád něco děje. V pátek 29. srpna 2014 se s prázdninami loučí v parku u šluknovského zámku.

V sobotu 30. srpna 2014 je toho tolik, že raději opět zdrhám do daleka. Díky KČT Krásná Lípa, o.p.s. České Švýcarsko a Křinickému pivovaru se uskuteční zájezd do Wroclawi. Čímž přijdu letos o možnost účastnit se Dne Českého Švýcarska v Krásné Lípě (a neuvidím tak Čechie nebo Parkmaraton), nebudu ani v Lipové na Dřeváku, ani v Jiřetíně na SAMAT tour, ani na loučení s prázdninami v Kocourovi, ani na mši ve Vilémově, ani na Pohádkovém lese v Jiříkově, ani na slavnosti ve Velkém Šenově, ani se nepojedu podívat na zámek do Benešova nad Ploučnicí. Alespoň část akcí snad vykryjí kolegové.

V neděli 31. srpna 2014 je možno vyrazit na Pravčickou bránu se strážcem NP a poslední letošní koncert ve Filipově doprovodí udělování čestného občanství města Jiříkova.

Vybírejte a užívejte. Další akce najdete na připojených plakátcích. Některé z nich nejsou v našem kalendáři, v něm ale zase najdete akce, k nimž nemáme plakátky. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.