weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam devětatřicátého týdne 2014

Podzim se hlásí, teploty klesají, draci stoupají, pivo se vaří. A vzhledem k mému dlouhodobě plánovanému programu budu celý víkend pryč, takže do nabídky přicházejícího víkendu jen nahlédnu, kde bych asi tak byl, kdybych tady byl. Dnes ve čtvrtek 25. září 2014 bych určitě nebyl na Michalovi Davidovi. 

Svou místní nepřítomností jsem ušetřen rozhodování, zda v pátek 26. září 2014 vyrazit do varnsdorfské knihovny na svátek poezie či do Krásné Lípy na svátek prvního podzimního speciálu.

V sobotu 27. září 2014 se opakuje na Jedlové drandění z kopce, tam by se měl zastavit kolega JL. Zvečera pak tamtéž následuje „sranda závod“ dual slalom. Anička mě zvala na basket, je ho ten den až až. I fotbal se najde. Já bych ale spíš zvažoval putování po koncertech. No a večer přijdu o premiéru nového českého filmu, natáčeného ve VDF. I když po některých zkušenostech s domácí filmovou tvorbou nevím, zda nemám být možná rád, že nebudu muset psát své dojmy.

V neděli 28. září 2014 pak ještě nějaké hudební dozvuky – RKO ve Šluknově při mši zahraje Lužanskou mši a v Srbské Kamenici bude závěrečné matiné. A já bych se měl vrátit domů.

Vybírejte tedy z připojených plakátků nebo v našem kalendáři. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.