weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam jednačtyřicátého týdne 2014

Tak samozřejmě – tím asi nejdůležitějším o přicházejícím víkendu jsou volby. Především komunální, u nás v regionu i senátní. Už se vcelku nemohu dočkat, až ty bilboardy, plakáty, tiskoviny a hesla zmizí a zas se dostane na kulturu, sport, turistiku a tak podobně. Ovšem aby se dalo chodit i na tyhle akce, je potřeba občas dojít i k těm zatráskaným volbám, abychom se pak třeba ještě hodně nedivili… Na dnešek – čtvrtek 9. října 2014 – připomínám z minulé pozvánky varnsdorfskou knihovnu a divadlo. 

V pátek 10. října 2014 já osobně odpočívám.

V sobotu 11. října 2014 to bude těžké – varnsdorfskou sportovní halu obsadí jiříkovskými pořádané republikové mistrovství FISAF Aerobic (jen se mi doteď nepodařilo vyřešit, proč plakát uvádí sobotu i neděli a jediný časový rozpis je jen na sobotu). V Rabštejně už jsem byl dvakrát, takže tentokrát si dám pauzu. V Novém Boru mi utečou další mažoretky (letos jsem nestihl ještě ani jednu z okolních přehlídek), nebudu ani na plese Step By Step v Mikulášovicích, ani mezi seniory v Krásné Lípě. Snad se stačím zastavit před varnsdorfskou Střelnicí, kde proběhnou slavnosti dobrot, a hlavně budu doufat, že divadlo bude po volbách vyklizené včas, aby to v něm rozbalil Dan Bárta v rámci Mandava Jazzu.

V neděli 12. října 2014 v rámci dobré domluvy ve VDF zároveň Drakiáda na Špičáku a VII. ročník Varnsdorfského kilometru u sportovní haly (fakt sedmý? nefotil jsem ještě ani jeden ročník).

Koukněte na plakátky nebo do našeho kalendáře a vyberte si, co chcete. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.