weby pro nejsevernější čechy

Nevídáno, neslýcháno, Varnsdorf vede druhou ligu!

Varnsdorf na prvním místě v tabulce Fotbalové národní ligy? Ano, je to tak. Po otočeném utkání s Karvinou se fotbalisté FK Varnsdorf usadili na první příčce, kde zůstanou minimálně do pátku.foto Jakub Trmal Rozhodl zápas s Karvinou, který varnsdorfští sehráli v neděli 12. 10. od 16 hodin. Hned v osmé minutě přišla studená sprcha, když po rohu hostů zamířil vysoko nad ostatními do rohu branky Urgela a nechytatelně změnil skóre na 0:1 pro Karvinou.

Varnsdorf vše otočil na začátku druhého poločasu. Hostům z Moravy nejdřiv zasadil bodnou ránu Janoušek. Po dlouhém autu se propracoval k míči a ve vápně se napřáhnul k nechytatelné střele. Soupeře pak po deseti minutách dodělal Breite, který rozhodl i minulý zápas žlutomodrých. Míč si nachystal dvacet metrů před brankou a vymetl pravou šibenici tak, že brankář Karviné neměl šanci doskočit míč – 2:1.

Domácí si už výhru podrželi a ve druhé minutě nastavení pojistil první místo Janoušek. Varnsdorf tak vyhrál 3:1 a s osmnácti body zažívá historický úspěch v čele tabulky.

Foto ze zápasu z pohledu :

Jiřího Laštůvky

Jakuba Trmala