weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam dvaačtyřicátého týdne 2014

Přicházíme opět s pravidelnou nabídkou akcí, které se na konci týdne konají ve Výběžku a okolí, které se nám líbí, na které půjdeme nebo bychom na ně chtěli jít, pokud to stihneme. Ve čtvrtek 16. října 2014 budu zřejmě nedostupen, budu-li mít přibližovadlo. Loni se mi v Liberci hodně líbilo, tak bych se tam chtěl sjet podívat znovu.

V pátek 17. října 2014 mě neupoutalo nic.

V sobotu 18. října 2014 opět mimo, jedu zkoumat Únětickou kulturu. Kdybych byl ve Výběžku, zvažoval bych výlov Sohlandského rybníka, Rumburskou muchomůrku, vyřezávání dýní na Hrádku (kde začíná také tradiční výstava ústavů šluknovského výběžku a k tomu ještě fotovýstava Jiřího Stejskala) a koncert ke cti sv. Lukáše v Loretě. Nelze ovšem zapomenout ani na Prolínání světů v Krásné Lípě nebo Free Tibet v Mikulášovicích.

V neděli 19. října 2014 bych si snad mohl skočit do starokatolického kostela poslechnout znovu Truvérskou mši a odpoledne sjet do Šluknova na varhanní benefici.

Vy si vyberte s pomocí nashromážděných plakátků nebo koukněte do našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.