weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (popětačtyřicáté v roce 2014)

Při pondělku nabízíme další várku tipů, jak nezůstat doma a někam zajít. V rámci stálé repetice – výstavy, expozice, sbírky, památky a tak podobně. Stále se něco najde, koukněte a vyberte, i když sezóna některých památkových objektů se už uzavřela.

V úterý 4. listopadu 2014 v Městské knihovně Varnsdorf pravidelná akce – vernisáž výstavy studentských prací oboru Grafický design VOŠ a SŠ Varnsdorf (2012, 2013).

Ve středu 5. listopadu 2014 Na Kopečku v RBK Gymbreak a poté vernisáž výstavy, kterou varnsdorfští mohli vidět na Hrádku, na šluknovském zámku koncert, ale já pojedu do Krásné Lípy do pivovaru na zahájení přednáškového cyklu (snad to bude lepší než v sobotu).

Ve čtvrtek 6. listopadu 2014 se o zábavu na mnoha místech postarají ustavující zastupitelstva, kdy se začne ukazovat, co z těch lidových pověstí je ve skutečnosti pravda a jestli opravdu může být ještě hůř. Večer si snad spravím náladu ve varnsdorfském divadle na Petře Janů.

Samozřejmě, pokud máte někdo povědomost o něčem, o čem my ne, dejte nám echo. Přehled akcí, o kterých víme, najdete krom zveřejněných plakátků samozřejmě i v našem kalendáři.