weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam pětačtyřicátého týdne 2014

Další týden končí, prohrábněme tedy nabídku akcí, které nám víkend mohou zpříjemnit. Připomínám, ve čtvrtek 6. listopadu 2014 večer v Městském divadle ve Varnsdorfu Petra Janů za doprovodu kapely Golem.

V pátek 7. listopadu 2014, jak jsem takřka omylem zjistil, bude ve Šluknově tradiční Hubertská jízda a k tomu dokonce Den otevřených dveří na zdejší škole. Ovšem najít někde nějaký zveřejněný plakát, to se mi fakticky nepodařilo ani na webu města, ani na webu školy, takže podrobnostmi nemohu sloužit.

V sobotu 8. listopadu 2014 spousta sportů, ale hlavně v Krásné Lípě cestovatelský festival, pro příznivce hlučné hudby večírek u Kocoura, spojený se křtem nového CD místní úderky Bonesaw of the brains, pro příznivce něčeho klidnějšího UDG na Fabrice v Doubici.

V neděli 9. listopadu 2014 zřejmě odpočinek, o původně plánované komentované prohlídce šluknovského zámku se mi nepodařilo aktuálně nic dohledat.

Vyberte si co hrdlo ráčí s pomocí nashromážděných plakátků nebo koukněte do našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.