weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 1.kolo – 3.týden – rekapitulace.

Cvikovští si hráli svou hru a hosté se jim ji snažili nabourat. Chvílemi se jim to i dařilo, jenže domácí byli v pohodě a hosty jasně přehrávali. I když domácí jednoznačně zvítězili, jednoznačně nejlepším a nejužitečnějším hráčem zápasu byl brankář šluknovského celku.
Zápas průběžně sledovalo 8 diváků.

Boston – DK Střelnice 11 : 3
Obě mužstva vstoupila do zápasu s velkým nasazením. V první polovině úvodní třetiny se hrál pohledný, útočný hokej. První branku vstřelili domácí a tak dostali hosty pod tlak. Ti odolávali do poloviny druhé třetiny, kdy domácí vstřelili další tři rychlé góly, a o zápasu bylo rozhodnuto. Boston předváděl pohledné, rychlé akce, které hosté v závěru zápasu již jen s vypětím bránili. Sympatické na jejich straně bylo, že nerezignovali a do poslední minuty zápasu se snažili o vstřelení branky.
Zápas průběžně sledovalo 6 diváků.

Hadi – Šenov 6 : 7
Do zápasu vlétli domácí, ale hosté jim udělili lekci z produktivity. První tři střely na bránu a šenovští vedli 3:0! První třetinu jasně opanovali a vyhráli ji v pohodě 5:1. Na Hadi by v této chvíli již asi nikdo nevsadil. Jenže. V druhé třetině Hadi začali jezdit, tlačit se před branku a dostávat hosty pod tlak. Odměna se dostavila. Postupně umazávali brankové manko a na konci druhé třetiny byl stav 4:6. V poslední třetině zápas gradoval. Hadi vyrovnali a zápas směřoval k zasloužené remíze. Minutu a půl před koncem domácí nezastavili šenovskou 67 a ta rozhodla o vítězství hostů. Diváci viděli rychlé, bojovné utkání s množstvím hezkých akcí ze strany obou mužstev.
Zápas průběžně sledovalo 15 diváků.

Výsledky dalších odehraných zápasů 1. kola – 3. hrací týden :
DK Střelnice – Boston 2:11
Šenov – Hadi 9:7
Šluknov – Cvikov 7:7

Rozpis zápasů od 10.11. – 16.11. – 4.hrací týden :
Po 20:00 hod. DK Střelnice : Cvikov
Út 19:00 hod. Cvikov : DK Střelnice
St 19:00 hod. Boston : Hadi
Čt 19:00 hod. Šenov : Šluknov
So 17:00 hod. Hadi : Boston
Ne 17:30hod. Šluknov : DK Střelnice