weby pro nejsevernější čechy

Šluknov podlehl Střekovu. Druhý den porazil ve srandamači FANS Plastonu a pak se rozloučil s podzimem.

V sobotu [15/11] od 17.00 hodin prohrál 1:3 Šluknov ve Střekově v posledním utkání letošního roku a druhý den se konala rozlučka s úspěšným podzimem i s přátelákem. V tomto bojovném utkání se ujal Šluknov vedení v druhém poločase letošní již 10.brankou Pavla Horáka. Jenže asi 10 – 15 minut později, si dali hosté vlastní branku, pak sudí nařídil penaltu po jakém si závaru ve vápně a ke konci se trefili domácí po pěkné akci. Jen musím napsat, že neuvěřitelně působí FANS na domácí fandy, jindy jsou ticho, ti se připojují k fandění a je o skvělou atmosféru postaráno. Myslím to ironicky, vesnický burani, sudeťáci s bubnama a trubkama nemají všude na růžích ustláno.

Zde můžete nahlédnout na video, fotky, tabulku a zprávu ze zápasu, která bude doplněna někdy během zítřka, pozítřka max.

Druhý den se od cca 15.30 hodin na stadionu ve Šluknově sehrál srandamač A mužstva s jejich FANS klubem, který je tento rok všemožně povzbuzoval doma i venku a i když se jim v zápase nedařilo. Utkání skončilo jen těsnou výhrou fotbalistů, asi 5:1. Poté se konala rozlučka v restauraci na stadionu. Trochu se řečnilo, trenér, prezident fotbalu, prezident celého sportovního klubu Plastonu, kapitán mužstva i zástupce FANS Fanda Mráz. Všechny dílčí odměny byly shrnuty do jedné, protože Pavel Horák dal za podzim 10 branek a to byla vyhlášená prémie 3´000,- Kč. Což nečekal ani trenér Ladislav Curgali, když tuto metu vytýčil. Výherce ji hned věnoval na oslavu půlsezóny, tzn.všechny dílčí odměny byly vyplaceny v naturáliích. Pivo, limo, sekaná, tlačenka, kýta na grilu, klobása, muzika. Zábava byla, zpívalo se, tančilo, koukalo se na repre.